Mourinho: Bize Karşı Kampanya Var - Son Dakika
Spor

Mourinho: Bize Karşı Kampanya Var

Mourinho: Bize Karşı Kampanya Var

Southampton deplasmanında beraberliğe razı olan Chelsea'de, teknik direktör Jose Mourinho verilmeyen penaltı için ağır konuştu.

29.12.2014 10:47

Sadio Mane ve Eden Hazard'ın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere biten karşılaşmaya, 55. dakikada yaşanan pozisyon damgasını vurdu.Matt Targett'ı ceza sahasında geçmek isterken kendini yerde bulan Cesc Fabregas penaltı beklerken, hakem Anthony Taylor tam tersi yönde karar vermiş ve hakemi aldatmaya yönelik hareket gerekçesiyle İspanyol yıldıza sarı kart göstermişti. Chelsea'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho ise, son maçlarda yaşanan hakem hatalarını hedef alarak BBC Sport'a yaptığı sert açıklamasında şunları söyledi:"Bize karşı çok açık bir şekilde kampanya var. Futbol bilginleri, yorumcular ve diğer takımların teknik direktörleri sürekli olarak Chelsea aleyhine konuşuyor ve bu da elbette hakemleri etkiliyor. Hakemleri baskı altına alıyorlar ve onlar da bu şekilde hatalar yapıyor. 2 puan kaybettik, Fabregas da sarı kart gördü."Böyle bir hatanın başka bir ülkede 'skandal' olarak değerlendirileceğini ancak İngiltere'de sadece 'bir hata' olarak görüleceğinin altını çizen Mourinho şöyle devam etti:"Bu ülkede sadece 'büyük bir hataydı ve skoru etkiledi' diyip geçiyoruz. Yanlış anlaşılmasın, bundan dolayı mutluyum. Ancak hakem çok büyük bir hata yaptı. Bazen ben veya oyuncularım da hata yapıyoruz. Ancak gerçek şu ki; bu açık bir penaltıydı. Büyük bir skandal."

//

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

//

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Bize Karşı Kampanya Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement