Mourinho: Ben de İsterdim 5-0 Yenmeyi... - Son Dakika
Spor

Mourinho: Ben de İsterdim 5-0 Yenmeyi...

Mourinho: Ben de İsterdim 5-0 Yenmeyi...

Portekizli teknik adam, Atletico Madrid maçının ardından yaptığı açıklamalarda iyi bir sonuç aldıklarına değindi.

23.04.2014 01:16

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid ile oynanan maçta sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan ve ufak da olsa avantajı ele geçiren Chelsea'de Teknik Direktör Jose Mourinho maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Rövanş maçının ufak detaylara bağlı olacağını belirten Mourinho, "Bugünkü sonuç da bunu gösterdi. Maçtan önce ve maç içersinde sıkıntılarımız vardı. Dört oyuncumuzu kaybettik ama rövanşta savaşacağız. Stamford Bridge oynayacağız ve elimizden geleni yapacağız." dedi.

"SADECE CAHILL DEĞİL..."

Tüm oyuncularının performansından memnun olduğuna da değinen Portekizli teknik adam, "Sadece Cahill hakkında konuşmam haksızlık olur. Hepsi harika iş çıkardılar. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Rakibimiz de ilk defa ilk maçı sahasında oynadı. Onları durdurmak gerçekten zor. Elbette buradan 5-0 galip ayrılıp işi ilk maçtan bitirmek isterdim ama çok zor. Buradan mağlup olmadan ayrılmak kolay değil. Şimdi rövanş maçına odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

"CECH SEZONU KAPATTI"

Mourinho, Sky Italia'ya yaptığı açıklamalarda ise sakatlanarak oyuna devam edemeyen oyuncuların durumlarını şöyle değerlendirdi: "Cech sezonu kapattı. Geri kalan maçlarda oynayamayacak. Terry'nin durumunu ise henüz bilemiyoruz. Onu kaybetmek bizi olumsuz etkileyebilir. Bekleyip göreceğiz."

"İSTEDİĞİMİZİ ALDIK"

Petr Cech'in sakatlanmasıyla 18. dakikada oyuna dahil olarak Chelsea kalesini koruyan Mark Schwarzer, ITV'ye yaptığı açıklamalarda istediklerini aldıklarını belirterek, "Oldukça fazla efor sarf edip isteğimizi ortaya koyduk. İyi bir iş çıkarttık diyebilirim. Belki fazla şans bulamadık ama yine de iyi oynadık." diye konuştu.

Cesar Azpilicueta ise iyi bir skorla İngiltere'ye döneceklerini belirtirken, "Bunu ink acirc;r edemeyiz. Zorlu bir atmosferde olacağımızı biliyorduk. Bu nedenle savaşmamız ve zaman zaman topu tutmamız gerekiyordu. Bu noktada en büyük avantajımız da rövanş maçını sahamızda oynayacak olmamız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Ben de İsterdim 5-0 Yenmeyi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement