Mourinho: Geçen Yıl ki Gibi Zorlu Olacak - Son Dakika
Spor

Mourinho: Geçen Yıl ki Gibi Zorlu Olacak

Mourinho: Geçen Yıl ki Gibi Zorlu Olacak

Galatasaray'a konuk olacak Chelsea'de Teknik Direktör Mourinho ve Kaleci Petr Cech karşılaşma ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

25.02.2014 17:51  Güncelleme: 17:59

Salih Demirci yazdı: 'Özel'lerin buluşması

Chelsea'nin Galatasaray maçı öncesi son antrenmanını yapacağı Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho çok iyi bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, "Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Galatasaray Türkiye şampiyonu. Rakibimiz geçen sene olduğu gibi bu sene de iyi bir takım. Kaliteli olan kadrosuna yeni isimler de eklediler. Karşımızda birbiriyle devam eden oyunculardan kurulu iyi bir takım var. Özellikle iyi ve güçlü hücumcuları var. Bu bizim için hem iyi hem de tehlikeli bir durum. Biz kendi sisitemimizle kazanmak için oynayacağız. Geçen yıl Real Madrid ile Galatasaray'a karşı zorlu bir eşleşme yaşamıştık. Chelsea ile de aynı olacak." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde en önemli turun şu anda bulundukları son 16 elemesi olduğunu ve çeyrek finale kalan her takımın Devler Ligi'nde şampiyonluk iddiasına sahip olduğunu ifade eden Jose Mourinho, eski öğrencisi Didier Drogba'yla bir kez daha karşı karşıya gelecek olmasıyla ilgili olarak, " Didier ve ile karşılaşmak zor olacak. Onu yeniden görecek olmak duygusal bir durum bizim için. Eskiden birlikte çalıştığınız kişilere karşı rakip olmak farklı duygular uyandırıyor insanda. Sneijder ile de aynı şekilde. Ama herkes kendi işini yapmalı, öyle de olacak." ifadelerini kullandı.

Cech: "Çok heyecanlı bir mücadele olacak"

Jose Mourinho ile birlikte basın toplantısına katılan Chelsea kalecisi Petr Cech ise İstanbul'da ilk kez forma giyeceğini belirterek, " Çok heyecanlıyım. Burada ilk defa oynayacağım. Takımla iyi bir periyoddan geçiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Çok büyük bir atmosfer ve çok heyecanlı bir mücadele olacak." dedi.

Eski takım arkadaşı Drogba'ya karşı mücadele etmenin çok farklı olacağını da söyleyen Cech,  meslektaşı Fernando Muslera'nın da oldukça kaliteli bir kaleci oladuğunu belirtti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Geçen Yıl ki Gibi Zorlu Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement