Moralli Samsunspor Galatasaray Deplasmanına İddialı Gidiyor - Son Dakika
Spor

Moralli Samsunspor Galatasaray Deplasmanına İddialı Gidiyor

Moralli Samsunspor Galatasaray Deplasmanına İddialı Gidiyor

Samsunspor'da kaptan Ahmet Şahin, Selim Teber, Micheael Fink ve Ergün Teber antrenman sonrası açıklamada bulundu.

14.09.2011 13:39

Samsunspor'da kaptan Ahmet Şahin, Selim Teber, Micheael Fink ve Ergün Teber antrenman sonrası açıklamada bulundu. Kırmızı beyazlı futbolcular, Galatasaray deplasmanından üç puan hedeflediklerini dile getirdi.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde ara vermeden sürdürüyor. Teknik direktör Vladimir Petkoviç, nezaretinde taktik ağırlıklı antrenman yapan kırmızı beyazlı futbolcular, ilk hafta aldıkları galibiyetin moralini yaşıyor.

Antrenman sonrası kaptan Ahmet Şahin, Selim Teber, Michael Fink ve Ergün Teber gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kaptan Ahmet Şahin, Galatasaray'ın ilk hafta mağlup olduğunu hatırlatarak, "Bize karşı ilk kez kendi sahalarında ve yeni transferleriyle oynayacaklar. Bu onlar için artı bir motivasyon olabilir. Biz de sahaya puan veya puanlar almak için çıkacağız. Onlardan daha fazla mücadele edersek istediğimizi alırız" dedi.

Orta sahanın tecrübeli isimlerinden Selim Teber ise, her maça olduğu gibi Galatasaray maçına da 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını dile getirerek, "İlk maçtan üç puan aldık. Moralimiz yüksek. Bu maçta ne yapıp ne yapmayacağımızı gördük. 90 dakika iyi konsantre olmalıyız. İyi mücadele edip üç puan alacağız" derken Ergün Teber ise, "Bizim için zor maç olacak. Rakibimiz yeni transferleri ve teknik direktör Fatih Terim ile ilk kez kendi sahalarında oynayacak. Ancak bizde üç puan için İstanbul'a gideceğiz. Oradan puan veya puanlar alıp evimize dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan transfer edilen ve ilk maçta harika bir performans ortaya koyan Alman oyuncu Micheal Fink de İstanbul'dan üç puanla dönmeyi hedeflediklerini belirterek şöyle konuştu:

"Galatasaray ilk maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a mağlup oldu ancak büyüleyici bir takım. Ancak bizde iyi bir ekibiz ve kazanmak istiyoruz. Galatasaray'a karşı iyi mücadele edip istediğimiz sonuçla döneceğiz. " - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Moralli Samsunspor Galatasaray Deplasmanına İddialı Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement