Mondi Rekor İçin Sahaya Çıkacak - Son Dakika
Spor

Mondi Rekor İçin Sahaya Çıkacak

Mondi Rekor İçin Sahaya Çıkacak

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Mondragon, Japonya karşısında mücadele ederse Dünya Kupası'nda forma giyen en yaşlı oyuncu olacak.

24.06.2014 18:39  Güncelleme: 18:47

Kolombiyalı file bekçisi Faryd Mondragon, Salı günü Japonya karşısında oynanacak mücadelede forma giyerek Dünya Kupası finallerinde forma giyen en yaşlı oyuncu unvanını devralmayı arzuluyor.

43. YAŞINI KUTLADI

Geçtiğimiz günlerde 43. yaş gününü kutlayan tecrübeli eldiven, bugüne kadar milli takım formasıyla 55 defa sahaya çıktı.

Yunanistan ve Fildişi Sahili galibiyetleriyle son 16 turunu garantileyen Kolombiya'da teknik direktör Jose Pekerman, son maçta bir dönem Galatasaray'da da forma giyen kaleciye şans vermeyi planlıyor.

"YAPTIĞI İYİLİĞİ ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Pekerman'a teşekkürlerini sunan Mondragon, "Öncelikle Pekerman'a teşekkür etmek istiyorum. Bu yaptığı iyiliği asla unutmayacağım. İki sene önce emekliye ayrılacaktım ama kalmam için beni ikna etti." şeklinde konuştu.

"KENDİMİ AYRICALIKLI HİSSEDİYORUM"

En güzel doğum günlerinden birini yaşadığını belirten 43 yaşındaki kaleci, "Kendimi kesinlikle ayrıcalıklı hissediyorum. En güzel doğum günümü burada yaşadım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mondi Rekor İçin Sahaya Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement