Mohamed Salah'tan Sergio Ramos'a Cevap: Komik! - Son Dakika
Spor

Mohamed Salah'tan Sergio Ramos'a Cevap: Komik!

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, Sergio Ramos'un "İğne vurulsaydı oyuna devam edebilirdi" sözüne "Komik" yanıtını verdi.

09.06.2018 13:48  Güncelleme: 13:51

Real Madrid'in Liverpool'u 3-1'le devirdiği Şampiyonlar Ligi finaline Mohamed Salah'ın sakatlandığı pozisyon damgasını vurmuştu.

Mücadelenin ilk yarısında Sergio Ramos'la girdiği ikili mücadele sonrası acılar içinde yerde kalan Mısırlı yıldız, birkaç dakika sonra sahayı terk etmek zorunda kalmıştı.

RAMOS'A SERT CEVAP!

Yaşadığı bu talihsizliğe rağmen 2018 Dünya Kupası'nda oynaması beklenen Salah, İspanyol basınından Marca'ya çok özel bir röportaj verdi.

Liverpool'un yıldızı, Ramos'un kendisi hakkında yaptığı "Önce o benim koluma girdi. Pozisyonun devamında da yerde kaldı. Devre arasında iğne vurulsaydı oyuna devam edebilirdi." şeklindeki yoruma sert yanıt verdi.

Pozisyonda ilk faulü kendisinin yaptığına yönelik iddiayı "komik" olarak niteleyen 25 yaşındaki sağ kanat, "Belki Ramos, Dünya Kupasında oynayıp oynayamayacağımı da söyler." diyerek meslektaşına göndermede bulundu.

Mohamed Salah\'tan Sergio Ramos\'a Cevap: Komik!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mohamed Salah'tan Sergio Ramos'a Cevap: Komik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • VANLII: BİR VANLI OLARAK BEŞİKTAŞDAN NEFRET EDİYORUZZ 6 100 Yanıtla
  • Isim: Sampiyonlar ligi maci,dünyanin her kösesinden milyarlarca insan TV nun karsisina gecip bu maci izliyor,zira yildizlar finali.Boyle BI durumda Ramos gibi BI karaktersizin dünya gözü önünde Boyle terbiyesizce BI hareket ile rakibini yaralamsi bu dunyanin sanatta sporda siyasette nekadar cirkeflestiginin cok güzel BI örnegidir. 35 1 Yanıtla
  • Tevhid eri: Ramoz domuzu 16 1 Yanıtla
  • ZBURNULU: Uzulme salah dunya biliyor ramosun cirkef oldugunu sen bildigin yoldan git ALLAH HER ZAMAN YANINDA BIZDE YANINDAYIZ 4 0 Yanıtla
  • NİKAH MEMURU...: MAÇI SALAH ÖNCESİ VE SONRASINA BAKIP ... ONA GÖRE YORUM YAPMAK LAZIM .. 2 1 Yanıtla
  • gerçek sporsever: ramos denen futbol katili SALAH gibi yeteneği sahadan silmek için iyi bir plan yapmış.ve bunda başarılı olmuş onun bu kırmızı kartlık hareketi nasıl olmuşta hakemler tarafından görülememiş.ben iyibir real taraftarı olmama rağmen,yapılan bu yanlış hareketten dolayı realin adına yakışır [gerçek]bir galibiyet almadığına inanıyorum.bundan sonra real i desteklememeye karar verdim. 1 0 Yanıtla

Advertisement