Mirko Vucinic, Fenerbahçe'ye Doğru - Son Dakika
Spor

Mirko Vucinic, Fenerbahçe'ye Doğru

Mirko Vucinic, Fenerbahçe\'ye Doğru

İtalyan basını Fenerbahçe'nin transfer döneminde Juventus'un forveti Mirko Vucinic'i alacağını ileri sürdü.

22.10.2013 11:59  Güncelleme: 12:57

Fenerbahçe'nin önümüzdeki transfer döneminde yani Ocak ayında Juventus'un forveti Mirko Vucinic'i kadrosuna katacağı iddia edildi.

13 MİLYON VERECEK

İtalyan basınına göre Ocak ayında transfer dönemi açıldığında Fenerbahçe 13 milyon Euro'yu verip, 30 yaşındaki yıldızı alacak. 2015'e kadar kontratı siyah-beyazlı kulüple devam eden Vucinic'in sadece Fenerbahçe'nin radarında olmadığı, Manchester United'ın da istediği iddia ediliyor. Olası bir transfer savaşında ise Fenerbahçe'nin savaşta bir adım önde olduğu yazıyor.

REDDEDİLMEYECEK TEKLİF

Anlaşma şartları henüz kağıda dökülmese de Fenerbahçe'nin Vucinic için 'reddedemeyeceği bir teklif' yapacağı da konuşulanlar arasında.

85 MAÇTA 25 GOL

Vucinic 2011 yılında Roma'dan 15 milyon Euro bedelle transfer edilmiş, Karadağlı oyuncu da 85 maçta 25 gole imzasını koymuştu.

GOLÜNÜ ATIP ŞORTUNU ÇIKARMIŞTI

Juventus'un sahasında Pescara'yı konuk ettiği karşılaşmada Mirko Vucinic'in gol sevinci futbol dünyasında unutulmayacak bir ana sahne olmuştu.

Juventus – Pescara maçında Torino ekibinin golcü oyuncusu Vucinic, attığı 2 golden çok yaptığı gol sevinciyle gündeme gelmişti. 72. dakikada Juventus'un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Vucinic takımını 1-0 öne geçirip, 6 dakika sonra 2. golünü atmıştı.

Bunun üzerine Karadağlı oyuncu, golden sonra şortunu çıkartarak salladı. 29 yaşındaki oyuncu, ilginç gol sevinciyle hakem Sebastiano Peruzzo tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mirko Vucinic, Fenerbahçe'ye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement