Mirko Slomka Hamburg'da - Son Dakika
Spor

Mirko Slomka Hamburg'da

Mirko Slomka Hamburg\'da

Hollandalı teknik direktör Bert van Marwijk’in görevden alınmasından sonra Hamburg, Mirko Slomka ile anlaştığını duyurdu.

16.02.2014 19:41

Bert van Marwijk kovuldu

Tarihinde ilk kez küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Hamburg'da yönetim, Felix Magath konusunda kendi içinde fikir ayrılığına düşünce iki gün önce Magath Fulham'a giderken Hollandalı teknik adama bir maç daha şans verilmesi kararlaştırılmıştı.

Eintracht Braunschweig yenilgisi sonrası Hollandalı teknik adam Bert van Marwijk ile yollar dün gece ayrılmıştı. Lig sonuncusu karşısında alınan yenilgi sonrası yeni teknik direktör arayışlarını hızlandıran Hamburg yönetimi, Martin Jol ve Mirko Slomka üzerine yoğunlaştı. Son gelen haberlere göre Mirko Slomka ile anlaşan Hamburg yarın yeni teknik direktörü basına tanıtacak.

3 milyon tazminat

Bert van Marwijk, Hamburg'un başında çıktığı 15 maç sonucunda 0.8 puan ortalamasıyla kulüp tarihinin en kötü ikinci teknik direktörü olarak kayıtlara geçti. Hollandalı teknik direktörün görevine son verilmesi kararıyla birlikte kulüp Bert van Marwijk'e 3 milyon euro tazminat ödemeyi kabul etmiş oldu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mirko Slomka Hamburg'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement