Mircea Lucescu: Okay Yokuşlu'yu Inter'e Önerdim - Son Dakika
Spor

Mircea Lucescu: Okay Yokuşlu'yu Inter'e Önerdim

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu,"Okay Yokuşlu'yu Inter'e tavsiye ettim ancak artık çok geç olmuştu, Celta Vigo ile anlaşmaya varmıştı." dedi.

08.08.2018 20:21  Güncelleme: 00:46

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda Celta Vigo'ya transfer olmadan önce Okay Yokuşlu'yu Inter'e önerdiğini açıkladı.

Okay Yokuşlu'yu Celta Vigo öncesinde Inter'e önerdiğini kaydeden deneyimli teknik adam, "Okay Yokuşlu'yu Inter'e tavsiye ettim ancak artık çok geç olmuştu, Celta Vigo ile anlaşmaya varmıştı. Çok iyi bir orta saha oyuncusu. Stuttgart''ın orta sahasında oynayan 20 yaşındaki Berkay Özcan da öyle" dedi.

Mircea Lucescu: Okay Yokuşlu'yu Inter'e Önerdim

"SRNA AYNI RONALDO GİBİ"

Cagliari'ye transfer olan eski oyuncusu Srna için de konuşan Lucescu, "Srna aynı Ronaldo gibi, kendisine çok iyi bakıyor. Fiziksel olarak kusursuz bir oyuncu, herkesten fazla koşabilir. Başlangıçta belki zorluk yaşar ancak iyi bir iş ortaya koyacaktır" ifadelerini kullandı.

Lucescu ayrıca, Galatasaray'dan ayrılarak Genoa'ya imza atan Koray Günter'i de takip ettiğini belirterek; "Günter'in oyununu görene kadar bekleyin. Criscito onun ile ilgili bana çok olumlu şeyler söyledi" diye konuştu.

(Spor X)

Mircea Lucescu: Okay Yokuşlu\'yu Inter\'e Önerdim

Son Dakika Spor Mircea Lucescu: Okay Yokuşlu'yu Inter'e Önerdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Tupculuk: Bnde seni huzur evine onerdim 4 6 Yanıtla
  • fatih44: Seni Türkiye den başka sallıyan bişey yerine koyan var mı acaba. 1 3 Yanıtla
  • SPARTAKUS: BU DA KENDINI NIMETTEN SANIYOR 0 0 Yanıtla

Advertisement