Milli Takım'da Letonya maçı öncesi Çağlar Söyüncü'den kötü haber! - Son Dakika
Spor

Milli Takım'da Letonya maçı öncesi Çağlar Söyüncü'den kötü haber!

Milli Takım'ın Letonya ile oynayacağı maç öncesi yıldız futbolcu Çağlar Söyüncü, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Çağlar, kamptan ayrılarak teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı. TFF tarafından yapılan açıklamada, sağ arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

14.06.2023 14:21  Güncelleme: 14:29

A Milli Takım'ın Letonya ile oynayacağı maç öncesi yıldız futbolcu Çağlar Söyüncü'den kötü haber geldi. Milli stoper, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

KAMPTAN AYRILDI

Çağlar, A Millî Takımımızın Riga'ya yapacağı yolculuk öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, sağ arka adalesindeki sakatlığı sebebiyle A Millî Takım'ın Letonya ve Galler ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı. Çağlar, A Milli Takımımızın Riga'ya yapacağı yolculuk öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.

Letenya maçı öncesi büyük şok! Yıldız futbolcu, apar topar kadrodan çıkarıldı
Milli Takım\'da Letonya maçı öncesi Çağlar Söyüncü\'den kötü haber!
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Milli Takım'da Letonya maçı öncesi Çağlar Söyüncü'den kötü haber! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • süleyman hakan gökşen: NE ZAMAN SAKATLANMIŞ, MAÇ OYNAMADI Kİ... 14 0 Yanıtla
  • sait acar: Oynadığı takım küme düştü.siz baş tacı yapıyorsunuz.Bırakın, adam sakızını çiğnesin.şımarık. 7 2 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: kadro açıklanırken sakat değil miymiş ? sakatlığı varsa neden çağrıldı ? ama Milli takımda oynamak istemeyenler var, geçende birisinin başı ağrımış, çekti gitti, kendi takımında oynadı. eskiden milli takımda çok oynayan transferde çok para kazanırdı, yani transferde ölçü kaç defa milli olduğuydu... 6 1 Yanıtla

Advertisement