Milli Takım'ın Ermenistan maçı için bilet satışı başladı - Son Dakika
Spor

Milli Takım'ın Ermenistan maçı için bilet satışı başladı

Milli Takım\'ın Ermenistan maçı için bilet satışı başladı

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan ile yapacağı maçın öncelikli bilet satışı başladı. Biletler, Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için bir gün sürecek öncelikli satıştan sonra genel satışa sunulacak. Biletler, Passolig kart ve kağıt bilet olarak Passo Mobil Uygulama ve www.passo.com.tr üzerinden satın alınabilecek. Maçın bilet fiyatları ise 200, 300 ve 400 lira olarak belirlendi.

21.08.2023 18:02

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5. maçında Eskişehir'de oynanacak Türkiye- Ermenistan maçının biletlerinin öncelikli satışı başladı.

A Milli Futbol Takımının, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda 8 Eylül Cuma günü saat 21.45'te Ermenistan ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu 5'inci maçının biletleri milli takım taraftar kulübü kırmızı üyeleri için başladı. Biletlerin genel satışı ise yarın saat 17.00'den itibaren www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulamadan, Passolig Kart ve kağıt bilet olarak satın alınabilecek. Türkiye-Ermenistan maçının bilet fiyatları 200 TL, 300 TL ve 400 TL olarak belirlendi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Milli Takım'ın Ermenistan maçı için bilet satışı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement