Milletvekili Saffet Sancaklı: 4 Büyükler Yakında Küme Düşürülecek - Son Dakika
Spor

Milletvekili Saffet Sancaklı: 4 Büyükler Yakında Küme Düşürülecek

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Meclis'teki konuşmasında "Size kötü bir haberim var, yakında dört büyükleri Süper Ligde seyredemeyebilirsiniz" dedi.

20.12.2017 23:08  Güncelleme: 00:27

Türk futbolunun önemli isimlerinden eski milli futbolcu ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı bomba açıklamalarda bulundu.

"BİR GÜN KÜME DÜŞECEKLER"

TBMM Genel Kurulunda devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığının bütçesi hakkında görüşlerini aktarmak için kürsüye gelen Saffet Sancaklı, kulüplerimize Avrupa'dan gelen men ve puan silme cezalarının altını çizerek, " Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un toplam borcu 7 milyara dayanmış hala Süper Lig'de mücadele edebiliyorlar. Şu anda dört büyüklerin bu mali tabloyla kulüp lisans kurallarına göre Süper Lig'de değil, 2.ligde olmaları lazım. Mali fair play bunu emrediyor. Niye düşürmüyorlar, çünkü koca koca kulüpler. Bir gün gelecek bu dört büyükler küme düşecek çok uzun değil" dedi.

"TÜRK FUTBOLU UÇURUMA GİDİYOR"

Türkiye futbol federasyonunun çok kötü yönetildiğini belirten Sancaklı, "Uçuruma giden bir Türk futbolu var buna biran evvel müdahale edilmeli. Şu kulüpler yasası biran evvel çıkmalı. 7 yıldır bekliyor. Peki niye bekliyor. Orada bir madde var kulüp başkanları ve yöneticiler dönemlerindeki borçlanmadan sorumlu olacaklar diye. Bu madde bile bazı şeyleri kurtarmamıza yeter. Bakın sporumuz ve futbolumuz kötü yönetiliyor." dedi.

"SİZE KÖTÜ BİR HABERİM VAR"

Sancaklı, "Size kötü bir haberim var yakında şu dört büyükleri yakında Süper Lig'de seyredemeyebilirsiniz. Lütfen elinizi çabuk tutun. 7 kulübümüz son 5 yılda Avrupa kupalarından 14 yıl men cezası aldı, çeşitli nedenlerden. Bu nedenlerden biri de mali durumları. Kulüpler Avrupa kupalarına gidemedi, men edildi. FIFA ve UEFA affetmiyor. Men ediyor, puanları siliyor. Peki tüm bunlar olurken futbol federasyonu ne iş yapıyor? "şeklinde konuştu.

Milletvekili Saffet Sancaklı: 4 Büyükler Yakında Küme Düşürülecek

Son Dakika Spor Milletvekili Saffet Sancaklı: 4 Büyükler Yakında Küme Düşürülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Herşey kader: futbol zaten haramdır. İngilizler hz.İbrahimin kafasını kesip ayaklarıyla oynamışlar futbolda ordan çıkmış. her kimki futbol oynar ve izlerse onun dünya ve ahirette bütün amelleri boşa gitmiştir. 2 50 Yanıtla
    Boğaziçi : Hz.İbrâhim yaşadığı dönemde ingiliz diye bir ırk mı var....ah be kardeşim bu kadar cehalet nereden geliyor...yapmayın Allah aşkına.... 17 3 Kaan: Önce oku öğren bari bir peygamberi karıştırma yazık.ingilizler ve hz.ibrahim aynı zamanda yazık çok yazık hz.İbrahimin hayatını oku eceliyle yatagında vefat etti.şu hurafelerden vazgeçin dinide kunlanmayın..sizler gibiler yüzünden dinden kaçar oldu insanlar..!! 16 3 seküler: Olum bu kafayı yaşamak için ne içtin allah aşkına bana da söyle çok merak ediyorum bu kafayı. 15 1 Yavvv hee hee : Heeeee heee sensin o zamanlarda bilseletdi srnin gibi cahillerin oldugunu böyle konuşamazdın 7 2 Hugo: Bu herif haberleri böyle trollüyor arkadaşlar. İnanın şu yorumları sırf dislike almak için yapıyor 4 1
  • Tamer : Senin vekil olduğun partide ilk seçimde küme düşecek Saffet efendi 23 27 Yanıtla
  • Huseyin taskin: Tek borcunu odeyen takim fenerbahcedir vergisinide oduyor digerleri dusunsun 22 16 Yanıtla
    Set: Ödemeleri senmi yapıyorsun nerden biliyon 11 3
  • Saffet beni affet: Saffet sen siyasettesin futbolumuzun yukseklerde olmasini istiyorsan susman yeter futbolumuzu siyasetine alet etme baska malzeme bul kendine 19 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement