Milletvekili Coşkun, Spor Kulüpü Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Milletvekili Coşkun, Spor Kulüpü Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Milletvekili Coşkun, Spor Kulüpü Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, amatör spor kulübü yöneticileriyle bir araya geldi.

02.09.2013 17:41

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, amatör spor kulübü yöneticileriyle bir araya geldi.

Bahane Cafe'de yapılan toplantıya Milletvekili Temel Coşkun'un yanı sıra Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete, Yalova ASKF Başkanı Harun Keser, kulüp yöneticileri ve antrenörler katıldı. Amatör kulüp yöneticilerinin sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Temel Coşkun, aktarılanları not aldı.

Toplantıda söz alan Yalova ASKF Başkanı Harun Keser, kulüplerin genel beklentileriyle ilgili çalışma sahalarından alınan ışık ücretleri, kulüplerin deplasmanlara ulaşımı, kulüplere yapılan malzeme yardımlarını dile getirdi.

Halkın Yalovaspor'a destek vermesi gerektiğine vurgu yapan Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez ise, Yalovaspor'un bilhassa futbol branşında hak ettiği yere gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda ayrıca Acarspor Teknik Sorumlusu Faruk Yiğit, Atakent Spor Kulübü başkanı Ümit Görtay, Yalovaspor Sportif Direktörü Kartal Tekin, Yalova Bölgesi Ulusal Hakemi ve TFFHGD Yalova Şube Başkanı Sefa Demir, Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Turan Çağlar da söz alarak, Yalova'da amatör sporun gelişmesi hakkındaki beklentilerini Vekil Coşkun'a dile getirdi.

Milletvekili Temel Coşkun, "Belediyemizin spora önemli katkıları var. Bunun imkanlar dahilinde artarak devamını diliyorum. Yine bunun yanında sporun içinden gelen bir spor müdürümüz var. Saha ile ilgili beklentilerinizi gerekli hukuki ve kanuni süreçler dahilinde çözmek için gereğini yapacak. Ben de Yalovaspor'un şu an bulunduğu yeri hak etmediğini düşünüyorum. Mevcut durumdan yükselişe geçmek için Yalovaspor Kulübü'nün yürüttüğü projelerin örnek alınması gerekiyor" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milletvekili Coşkun, Spor Kulüpü Yöneticileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement