Mili Sporcular Rektör Okudan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Mili Sporcular Rektör Okudan'ı Ziyaret Etti

Mili Sporcular Rektör Okudan\'ı Ziyaret Etti

Çin'de düzenlenen "26.Üniversiade 2011 Tekvando Yaz Oyunları'nda" 2 gümüş madalya kazanan Selçuk Üniversitesi (SÜ) öğrencileri Yunus ve Ali Sarı kardeşler, Rektör Prof. Dr.Süleyman Okudan'ı makamında ziyaret etti.

07.10.2011 10:01

Çin'in Shenzen şehrinde düzenlenen "26. Üniversiade 2011 Tekvando Yaz Oyunları'nda" 2 ayrı kategoride 2 gümüş madalya kazanan Selçuk Üniversitesi (SÜ) öğrencileri Yunus ve Ali Sarı kardeşler, Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında SÜ Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nuri Yavru, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Erkan Faruk Şirin ile Yrd. Doç. Dr. Erbil Harbili de hazır bulundu.

Okudan ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'yi ve Selçuk Üniversitesi'ni başarı ile temsil eden öğrencilerine teşekkür etti.

Sadece bilimsel ve kültürel alanda değil spor ve sanatta da başarılı olduklarını vurgulayan Okudan, şunları kaydetti:

"Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz her katıldıkları festival ve yarışmalardan ödüllerle dönüyor. Öğrencilerimin başarılarıyla gurur duyarken, sporcularımın yetişmesinde emek veren üniversitemizin değerli öğretim üyeleri ile Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin'e de teşekkür ederim."

Sarı kardeşler de destekleri nedeniyle hocalarına teşekkür ederek, SÜ'de okumaktan gurur duyduklarını söyledi.

Okudan, ziyaretin ardından milli sporculara çeşitli hediyeler vererek, başarılarının devamını diledi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mili Sporcular Rektör Okudan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement