Milan Baros: Dünyada Terim'den Daha İyi Olan Bir Sürü Hoca Var - Son Dakika
Spor

Milan Baros: Dünyada Terim'den Daha İyi Olan Bir Sürü Hoca Var

Milan Baros: Dünyada Terim\'den Daha İyi Olan Bir Sürü Hoca Var

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Çek futbolcu Milan Baros, dönemin teknik direktörü Fatih Terim'i eleştiriken "Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var." dedi.

10.10.2014 12:44  Güncelleme: 12:48

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Çek futbolcu Milan Baros, dönemin teknik direktörü Fatih Terim hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Baros, Fatih Terim için "Ben onunla ilgili iyi şeyler hatırlamıyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var" dedi.

ÇEK BASININDAN TERİM'E ÖVGÜ

Çek basını, Fatih Terim'i; "Fiorentina ve AC Milan'da göreceli olarak çok kısa süre kaldı. Özellikle, Fiorentina'da çok iyi hatırlanır. İmparator lakaplı antrenör, son dönemde Galatasaray ile 2 şampiyonluk daha kazandı ve Türk Milli Takımı'nın başına geçti. Galatasaraylılar, Terim'e alternatif olabilecek tek ismin Mourinho olacağını söylüyorlar" ifadeleriyle tanıttı.

BAROS: DÜNYADA TERİM'DEN DAHA İYİLERİ VAR

Milan Baros ise; "Türkiye'de çok büyük bir efsane olarak anılır ancak, ben onunla ilgili iyi şeyler hatırlamıyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var" dedi.

BAROS: TAKTİK KONUSUNDA KONUŞMAZDI

Baros; "Fatih Terim'in Galatasaray'da taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. Terim takıma sadece 'Rakibi yıkmak'tan bahsederdi" diyerek açıklamasını noktaladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Milan Baros: Dünyada Terim'den Daha İyi Olan Bir Sürü Hoca Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adaletli ol: Az bile demis fatih tipik adana kabadayisi futbolla alakasi sifir bu kadar amator beceriksiz bir adam 4 2 Yanıtla
  • mert: fahti hoca konuşurken ağzını burnunu oynatıcana sahadaki futbolcuları oynat ama bilgin sadece gaz vermek oldu için teknik adamlın sıfır 4 1 Yanıtla

Advertisement