Mikic Manisaspor'a Transfer Oldu - Son Dakika
Spor

Mikic Manisaspor'a Transfer Oldu

Mikic Manisaspor\'a Transfer Oldu

Manisaspor, Sırbistan 1'inci Lig takımlarından Kızılyıldız'ın kaptanı Nikola Mikic'i transfer etti.

23.07.2013 16:12  Güncelleme: 16:21

Ptt 1'inci Lig ekibi Manisaspor, Hüseyin Tok'un ayrılmasıyla savunmada ortaya çıkan boşluğu, Sırbistan 1'inci Lig takımlarından Kızılyıldız'ın kaptanı Nikola Mikic'i transfer ederek doldurdu.

Bugün Manisa'ya gelerek 19 Mayıs Stadı'ndaki kulüp binasında iki yıllık sözleşme imzalayan 28 yaşındaki Mikic'in hem stoper, hem de sağ ve sol bek pozisyonlarında oynayabildiği bildirildi.

Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar transferde sessiz görünmelerine rağmen, peşinde oldukları kaliteli oyuncuların maliyetini düşürmek için sabırlı bir politika yürüttüklerini belirterek, "Pek çok kulüpten teklif alan Mikic sonuçta Manisaspor'u tercih etti. Deneyimli ve karakterli bir futbolcu. Takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği'nden Tosic ve Kayserispor teknik direktörü Prosinecki'yi yakından tanıdığını, Manisaspor ve Türk futbolu hakkında bu iki isimden bilgi aldığını söyleyen Sırp futbolcu ise, "Manisaspor Türkiye'de yıldızı parlayan ve benim de yıldızımın parlayacağı bir takım. Bunun için tercih ettim" dedi.

Mikic 13 numaralı formayı giymek istediğini söyledi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mikic Manisaspor'a Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement