Tuncay Şanlı'nın Eski Takımı Middlesbrough, Premier Lig'e Yükseldi - Son Dakika
Spor

Tuncay Şanlı'nın Eski Takımı Middlesbrough, Premier Lig'e Yükseldi

Tuncay Şanlı\'nın Eski Takımı Middlesbrough, Premier Lig\'e Yükseldi

İngiltere İkinci Futbol Ligi'nde Middlesbrough, rakibiyle 1-1 berabere kalarak 7 yıl sonra Premier Lig'e yükseldi. Milli futbolcu Tuncay Şanlı, daha önce Middlesbrough'da oynamıştı.

07.05.2016 16:50  Güncelleme: 17:15

İngiltere İkinci Futbol Ligi'nin (Championship) son haftasında Middlesbrough, sahasında Brighton & Hove Albion ile 1-1 berabere kalarak Premier Lig'e yükseldi.

Championship'te 46. haftaya 88'er puanla giren Middlesbrough ile Brighton & Hove Albion arasındaki mücadele, Burnley'nin ardından Premier Lig'e doğrudan yükselen ikinci takımı belirledi.

( Tuncay Şanlı, 2007-2009 yılları arasında İngiliz temsilcisinin formasını giymişti.)

STEPHENS GOLÜ ATTI SONRA ATILDI

Karşılaşmanın 19. dakikasında Cristhian Stuani'nin golüyle öne geçen ev sahibi Middlesbrough, bu üstünlüğünü koruyamadı. Konuk takımda 55. dakikada eşitlik golünü kaydeden Dale Stephens, 59. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

7 YIL SONRA...

Mücadelede alınan 1-1'lik beraberliğin ardından iki takım da puanını 89'a yükseltti. Middlesbrough, iki gollük averaj fazlasıyla ikinci sırayı elde ederek 7 sezon sonra Premier Lig'in yolunu tuttu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tuncay Şanlı'nın Eski Takımı Middlesbrough, Premier Lig'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: US İLE ANLAYANA EDELİM TEKDİR TEKDİRDEN ANLAMAYANIN HALİ KÖTEKTİR...BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM EVLADIR... NE YAŞANACAKSA YAŞANACAK...AKILLI OLUP DÜNYANIN KAHRINI ÇEKECEĞİNE DELİ OL DÜNYA SENİN KAHRINI ÇEKSİN...BIRAKACAKSIN SU MEYLİNE YEL ÜFÜRSÜN SU GÖTÜRSÜN... KİŞİYİ TECRÜBE SAHİBİ ETMEK ADINA KENDİSİNE VERİLEN NASİHATLER HİÇ BİR FAYDA SAĞLAMIYOR...KİŞİLERİN TECRÜBE SAHİBİ OLABİLMELERİ İÇİN ANCAK VE ANCAK ZORLU İMTİHANLARDAN VE ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇMELERİ KAÇINILMAZDIR... 0 0 Yanıtla

Advertisement