Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde Jhon Duran'ın 90+5. dakikadaki golüyle adeta yeniden doğdu. Uzatma dakikalarında gelen gol sadece skoru değiştirmedi; Kadıköy'deki atmosferi tamamen tersine çevirdi.
Golün ardından tribünlerde büyük bir patlama yaşanırken, sahadaki futbolcular da sevinçten adeta kontrolünü kaybetti. Takım halinde köşe gönderine koşan Fenerbahçeliler, derbi gecesinin en unutulmaz anına imza attı.
Gol sevincinin içinde dikkat çeken bir diğer görüntü ise Mert Hakan Yandaş'tı. Takım arkadaşları sevinirken, Mert Hakan hırsla hepsini ikinci gol için santraya çağırdı. Taraftarlar bu anı, "Kaptanlık böyle olur!" sözleriyle övdü.
Duran'ın golünden sonra sosyal medyada adeta patlama yaşandı. Taraftarlar, "Bu gol sezonun kırılma anı olabilir!", "Jhon Duran olmasa puan bile alamazdık!" gibi yorumlarla genç yıldızı göklere çıkardı.
Son Dakika › Spor › Mert Hakan'ın golden sonra yaptıkları olay oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (7)