Mert Günok'a Neuer İdmanı - Son Dakika
Spor

Mert Günok'a Neuer İdmanı

Mert Günok\'a Neuer İdmanı

Mert Günok, hocası Murat Öztürk ile birlikte Manuel Neuer’in tüm özelliklerini inceliyor.

22.02.2015 10:44

Fenerbahçe'nin 1 numaralı kalecisi Volkan Demirel’e PFDK’nın 4 maç ceza vermesi ve Tahkim Kurulu’nun da bu cezayı onaması sonrası Fenerbahçe camiasında hiç kimse çıkıp da “Eyvah” demedi. Çünkü Mert Günok ne zaman forma verilse hazır.

Volkan’ın cezalı olduğu çok kritik maçlarda görev yaptı, yapacak ama kimse kale konusunda ne teknik heyette, ne yönetimde ne takım arkadaşları arasında ne tribünde herhangi bir endişe taşımıyor. Mert hem çok formda hem de çok tecrübeli bir kaleci. Takımında ikinci isim olup bu kadar forma giyen ve Milli Takım kalesini koruyan başka bir kaleci yok.

Peki bu işin sırrı ne?

BİR LİBERO AKLI VE TEKNİĞİ VAR

Mert’in yaşı 25 ama çok tecrübeli, çok yetenekli. Özel çalışmalarla Fenerbahçe antrenörü Murat Öztürk’ün sürekli zinde tuttuğu bir oyuncu. Kaleciler için en zoru, uzun süre kaleye geçmedikten sonra oynayınca yaşanan konsantrasyon sorunudur. Ama Mert bu konularda çok iyi. İki özelliği ile dikkat çekiyor. 1-Ayaklarına çok hakim. Böylelikle bir libero gibi sürekli oyunun içinde ve top dağılımını, oyun başlangıcını, oyun kurgusunu belirleyen defansı yönlendirebilen bir oyuncu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mert Günok'a Neuer İdmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement