Mersin İdman Yurdu ile Gençlerbirliği Devreyi Beraberlikle Kapattı - Son Dakika
Spor

Mersin İdman Yurdu ile Gençlerbirliği Devreyi Beraberlikle Kapattı

Mersin İdman Yurdu ile Gençlerbirliği Devreyi Beraberlikle Kapattı

Spor Toto Süper Lig | Mersin İdman Yurdu - Gençlerbirliği: 1-1.

05.01.2015 22:34

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 16. hafta maçında Mersin İdman Yurdu ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

9. dakikada Mersin İdman Yurdu etkili geldi. Nakoulma sağ kanattan ceza sahasına kadar taşıdığı topu, Welliton'a çıkardı. Bu oyuncu, kalecinin boşta kaldığı pozisyonda istediği vuruşu yapamayınca, meşin yuvarlak auta çıktı.

34. dakikada Tita'nın sağ kanattan kullandığı köşe atışında, kale önünde Sadiku'nun vuruşunda top, az farkla auta çıktı.

40. dakikada gelişen Mersin İdman Yurdu atağında, sağ kanattan Güven'in yaptığı ortada, Welliton kafayı vurdu ancak top kaleci Ramazan Köse'nin ellerinde kaldı.

Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Gençlerbirliği maçın 51. dakikasında Berat Tosun ile 1-0 öne geçmesine karşın Mersin İdmanyurdu 77. dakikada Welliton ile beraberliği yakaladı.

Bu sonuçla her iki takım da puanını 22'ye yükseltirken Gençlerbirliği 8. sırada, Mersin İdman Yurdu ise 9. sırada yer aldı. Ligin 17. haftasında Gençlerbirliği sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Balıkesirspor ise deplasmanda Gaziantepspor ile mücadele edecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mersin İdman Yurdu ile Gençlerbirliği Devreyi Beraberlikle Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement