Mersin'de Tenis Heyecanı Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Mersin'de Tenis Heyecanı Sona Erdi

Mersin\'de Tenis Heyecanı Sona Erdi

Mersin Cup 2 ATP Challenger Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde Çek tenisçi Jiri Vesely, finalde Alman Simon Greul'u 2-0 yenerek şampiyon oldu.

15.04.2013 17:08

Mersin Cup 2 ATP Challenger Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde Çek tenisçi Jiri Vesely, finalde Alman Simon Greul'u 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Mersin Tenis ve İhtisas Kulübü'nce 8-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın finaline CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tınaz ve Mersin Tenis ve İhtisas Kulübü Başkanı Birol Gelbul'da katıldı.

FİNAL MAÇI 1 SAAT SÜRDÜ

Turnuvanın 1 saat süren final maçında yaşanan kıyasıya mücadelenin sonunda Vesely, Greul'u 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Jiri Vesely'e kupası Başkan Birol Gelbul tarafından verilirken, Greul'a ise kupasını Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tınaz verdi. Çift erkeklerde de Alman Anreas Beck ve Dominik Meffert ikilisi birinci oldu, Radu Albot ve Oleksandr Nedovyesov çifti ise ikinciliği elde etti. Dereceye giren sporculara kupalarını da Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan verdi.

TENİS KULÜBÜ DURMAYACAK

Birol Gelbul, 2'incisi gerçekleşen 2013 Mersin Cup-2 ATP Callenger Turnuvası'nın Wimbledon ve Roland Garros gibi dünyanın en büyük turnuvalarına katılabilmek için önemli ayaklardan biri olduğunu vurguladı.

Tunuvada birinciye 6150 euro, ikinciye ise 3600 euro para ödülü verildi.

FOTOĞRAF - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin'de Tenis Heyecanı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement