Mersin Büyükşehir, Türk Tekelom Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Mersin Büyükşehir, Türk Tekelom Maçına Hazırlanıyor

Mersin Büyükşehir, Türk Tekelom Maçına Hazırlanıyor

Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sahasında yapacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarına başladı.

23.12.2013 17:05  Güncelleme: 17:04

Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sahasında yapacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarına başladı.

Başantrenör Mete Babaoğlu yönetiminde Servet Tazegül Spor Salonu'nda antrenman yapan Mersin ekibinde, morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Babaoğlu, çalışmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Efes ve Beşiktaş Integral Forex maçlarında mağlup olmalarına rağmen iyi oyun oynadıklarını belirterek, son 2 haftada Aliağa Petkim ve Tofaş maçlarında alınan galibiyetlerin de bu iyi oyunun sonucu olduğunu söyledi.

Sezonun henüz üçte birlik bölümünün bittiğine işaret eden Babaoğlu, şöyle konuştu:

"Alt sıralardaki takımların, üst sıralardaki takımlara karşı üstünlükleri oluyor. Ben oyuncularıma da söylüyorum. Bu sene gerek play-off'a girme sıralaması gerekse de ligden düşme sıralaması averajlarla belli olacak. Onun için her türlü galibiyet, her türlü yediğimiz ve attığımız sayı çok önemli olacak. Her topun çok ayrı önemi var. Buna dikkat ederek oynamamız gerekiyor."

Bu hafta sahalarında oynayacakları Türk Telekom maçının da çok önemli olduğunu vurgulayan Babaoğlu, "Zorlu bir maç bizi bekliyor. Yenildiğimiz maçlarda da başa baş oynadık. Her türlü takımı yenebiliriz, dikkatsiz ve konsantrasyonsuz geldiğimiz her takıma da yenilebiliriz" dedi.

Mersin ekibinin kaptanı Altan Erol ise sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak iyi oynadıkları maçları kaybettiklerini ifade etti.

Takıma yeni oyuncuların katıldığını hatırlatan Erol, "Takıma hem taze bir kan girişi oldu hem de maçları daha kaliteli oynamaya başladık. İbre bize döndü sayılır. İyi bir kadroya sahip olan Tofaş'a karşı galibiyet aldık ve çıkış yakaladık. Önümüzde Türk Telekom maçı var. Onların da durumu çok iyi değil, düşüşteler. Biz de hazır çıkış yakalamışken bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin Büyükşehir, Türk Tekelom Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement