Meireles İçin Yanlış Tedavi İddiası - Son Dakika
Spor

Meireles İçin Yanlış Tedavi İddiası

Meireles İçin Yanlış Tedavi İddiası

Portekiz Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Raul Meireles'e yanlış tedavi uyguladığını iddia etti.

11.10.2013 16:33

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği ile oynadığı maçta sakatlanan ancak Portekiz Milli Takımı kadrosuna çağrılan Raul Meireles hakkında şok bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'nin "Dinlenmesi gerekiyor" diyerek kadroya alınmamasını istediği Meireles'i "Doktorumuz kendisinin durumunu görmek istiyor" cevabı veren Portekiz teknik heyeti kadroya dahil etmişti.

Sabah'ın haberine göre; bu cevaba çok sinirlenen Fenerbahçe doktoru Burak Kunduracıoğlu, Meireles'in idmana dahi çıkarılmaması gerektiğini ve bunun yapılması halinde oyuncuyu ateşe atacaklarını Portekiz yetkililerine bildirdi. Ancak Portekiz Milli Takım antrenmanında sakatlığı nükseden Meireles aday kadrodan çıkarıldı ve futbolcu dün akşam İstanbul'a döndü.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Meireles'in son kas sakatlanması bağlamında sağ arka kas bölgesindeki şikayetleri artmıştır. Dikkatli entegrasyon sürecine rağmen iyileşme gösteremediği için kadrodan çıkarılmıştır." ifadeleri yer alırken Portekiz Milli Takım doktoru Henrique Jonas, Meireles'in hayati önem taşıyan iki maçta forma giymek istediğini ama Türkiye'de uygulanan yanlış tedavi yüzünden iyileşme sürecinin uzadığını söyledi.

ALVES İÇİN DE ENDİŞELİLER

Jonas, Bruno Alves için de endişelendiklerini Türkiye'de oyuncuların sahalara çabuk dönmesi için uygulanan tedavilerin hatalı olduğunu ve bazı zamanlarda da oyuncuların daha iyileşmeden iğne ile oynatılmasının ilerleyen dönemde sıkıntıya neden olduğunu belirtti. Portekizli gazeteciler ise Meireles'in iki kritik maçta oynayabilmek için kendisini zorladığını bu yüzden sakatlığının kötüye gittiğini iddia etti.

MEIRELES DUYGULANDIRDI

Portekiz kampından ayrılmadan önce kritik maçlar arifesindeki takım arkadaşlarıyla vedalaşan ve başarılan dileyen Meireles'in Miguel Veloso, Beto ve Helder Postiga ile sarılması da gözlerden kaçmadı. Takımın kalecisi Beto, "Meireles her zaman bize destek oluyor. Takımın başarısı için her şeyi yapan biri. Bize başarı ve şans diledi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Meireles İçin Yanlış Tedavi İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement