Mehmet Terzi Tekrar Aday - Son Dakika
Spor

Mehmet Terzi Tekrar Aday

Mehmet Terzi Tekrar Aday

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, bir dönem daha göreve talip olduğunu söyledi.

09.10.2012 15:05  Güncelleme: 15:00

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, bir dönem daha göreve talip olduğunu belirterek "21 Ekim Pazar günü yapılacak olan 3. olağan genel kurulda seçilerek 2016 yılı sonuna kadar görevine devam etmek istiyorum" dedi.

Eskişehir Roof Garden Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Terzi, "2004'ten bu yana sürekli ve istikrarlı bir gelişme gösteren atletizmimiz, giderek artan başarıların ardından Londra Olimpiyatlarındaki madalyalarımız ile taçlandı. Ancak Londra'daki başarı, şahsım ve ekibim için göğüslediğimiz varış kurdelesi değil, başlarken duyduğumuz heyecan ve şevkle koşmaya devam ettiğimiz maratonun bir ara geçiş noktasıdır. Uygulamaya koyduğumuz projeler ve kurduğumuz sistem neticesinde çok daha büyük hedeflere ulaşabiliriz" diye konuştu.

Türk atletizminin 8 yıldaki başarıları ve gelişmeleriyle dünyanın dikkatini çektiğini söyleyen Terzi şunları kaydetti:

"Türk atletizmi sekiz yıl önce bulunduğu yerde değil. Türk atletizmi artık kendi kıtasının liderleri arasında ve dünyada hatırı sayılır bir yerdedir. Tekrar seçilmem halinde 2016'ya kadar belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirecek dünyada atletizm konusunda söz sahibi olacağız" - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mehmet Terzi Tekrar Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement