Mehmet Terzi Spor Salonu'nda Sağlıklı Bir Kış Dönemi - Son Dakika
Spor

Mehmet Terzi Spor Salonu'nda Sağlıklı Bir Kış Dönemi

Mehmet Terzi Spor Salonu\'nda Sağlıklı Bir Kış Dönemi

Odunpazarı Belediyesi’nin, Ihlamurkent’te kent halkının hizmetine sunduğu Mehmet Terzi Spor Salonu’nda açtığı kış spor okulları ile vatandaşlara sağlıklı, zinde ve eğlenceli bir kış dönemi sunuyor.

07.02.2014 14:09

Odunpazarı Belediyesi'nin, Ihlamurkent'te kent halkının hizmetine sunduğu Mehmet Terzi Spor Salonu'nda açtığı kış spor okulları ile vatandaşlara sağlıklı, zinde ve eğlenceli bir kış dönemi sunuyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Odunpazarı Belediyesi'nin, sosyal belediyecilik çalışmaları ile mutlu bir kentsel yaşamının oluşturulmasına büyük katkı sağladığı belirtildi. Bu kapsamda açılan ve Eskişehir'in yeni, modern, güvenli ve çağdaş mahallesi Ihlamurkent'te modern donanımı ile büyük beğeni toplayan Mehmet Terzi Spor Salonu, basketboldan voleybola, taekwondodan badmintona, aerobikten pilatese 6 branşta eğitim veriyor. Kurslara kayıtların devam ettiğini ifade eden belediye yetkilileri, kışı sağlıklı ve zinde bir şekilde geçirmek isteyen tüm Eskişehirlileri Odunpazarı Belediyesi Kış Spor Okullarına davet ettiklerini ifade ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mehmet Terzi Spor Salonu'nda Sağlıklı Bir Kış Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement