Mehmet Sedef Antalyaspor'da - Son Dakika
Spor

Mehmet Sedef Antalyaspor'da

Mehmet Sedef Antalyaspor\'da

Medical Park Antalyaspor, solbek mevkiinde görev yapan Mehmet Sedef ile 3.5 yıllığına anlaştı.

11.01.2013 18:51

Medical Park Antalyaspor, solbek mevkiinde görev yapan Mehmet Sedef ile 3.5 yıllığına anlaştı.

Medical Park Antalyaspor, devre arasının ilk transferini Gençlerbirliği ile yollarını ayıran defans oyuncusu Mehmet Sedef ile yaptı. Hasan Subaşı Spor Tesisleri'ndeki törende Mehmet Sedef, 3.5 yıllığına kırmızı beyazlı kulüple anlaştı. İmza törenine Medical Park Antalyaspor yönetim kurulu üyesi Bülent Yıldırım, Osman Gülmez, Erdal Tontu da katıldı. Törende büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu aktaran Mehmet Sedef, futbol hayatındaki en uzun anlaşmayı imzaladığını kaydetti. Antalyaspor'da uzun süre forma giymek istediğini dile getiren Sedef, "Sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyorum. A Milli Takım hedefim var" dedi.

Gençlerbirliği'nde yaşadığı ufak tefek kişisel sorunlar nedeniyle ayrılık vaktiğinin geldiğini düşündüğünü dile getiren Sedef, eski hocası ve kulüp başkanıyla arasında sorun yaşamadığını söyledi. Sedef, kendisini en çok isteyen, en iyi teklifi veren bir takımı tercih ettiğini dile getirdi.

Medical Park Antalyaspor yöneticisi Bülent Yıldırım, Türk futboluna genç yaşta hizmet veren Sedef'in 25 yaşında olduğunu ve 19 kez milli takımlarda forma giydiğini söyledi. Teknik ekip olarak uzun süren takibin ardından Sedef ile anlaşma yapmaya karar verdiklerini dile getiren Yıldırım, görev yaptığı kulüplerdeki uyumu ve başarısı ile gelecek vaat eden futbolcunun başarılı olacağına inandığını belirtti.

Sedef, imza törenin ardından 59 numaralı Antalyaspor formasıyla gazetecilerde poz verdi.

Mehmet Sedef bu sezon 8'i ilk 11'de olmak üzere, 11 maçta görev yaptı. Sedef ayrıca 3 kez de kupa karşılaşmasında forma giydi. Deneyimli futbolcu, geçen sezon Gençlerbirliği'nde 27'si ilk 11'de olmak üzere 32 lig maçında forma giydi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mehmet Sedef Antalyaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement