Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ın Hala Şampiyonluk Şansı Var - Son Dakika
Spor

Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ın Hala Şampiyonluk Şansı Var

Yorumcu Mehmet Demirkol, "Yüzde yüz pozitif futbol denildiğinde Şenol Güneş tektir. Beşiktaş'ın hala şampiyonluk şansı var." dedi.

26.12.2018 12:44  Güncelleme: 12:45

Yorumcu Mehmet Demirkol, beIN Sports ekranlarında gündemi değerlendirdi. Demirkol, " Şenol Güneş, hala taraftarın gözünde Beşiktaş'ın en güçlü figürü. Şu anda Şenol Güneş'le yolları ayıramazsınız. Mantıklı bir karar olmaz. Şenol Güneş'le yolları ayırırsanız kimi getireceksiniz? Beşiktaş'ın Ersun Yanal ya da Fatih Terim'i yok. Kimi çağıracaklar şu an yollasalar?" dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN HALA ŞAMPİYONLUK ŞANSI VAR"

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını değerlendiren Demirkol, "Şenol Hoca'nın ve Fikret Orman'ın genel futbol politikaları çok pırıltılıydı. Şampiyonlar Ligi grubundan lider çıkıyorsun, kimi istesen alıyorsun. Sonra oyun düşünce ne kadar yukarı çıkarsan düşüşün de öyle olur. Şuan ahlık-vahlık bir durum yok. Beşiktaş'ın hala şampiyonluk şansı var. Orman, '5-6 oyuncuyu yollayacağım' dedi ama bu riskli. Devre arasında bu değişiklikler risk yaratır." diye konuştu.

Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ın Hala Şampiyonluk Şansı Var

"QUARESMA, BABEL, ADRİANO TAKIMDA KALSIN"

Quaresma'nın takımda kalması gerektiğini belirten Demirkol, "Yüzde yüz pozitif futbol denildiğinde Şenol Güneş tektir. 'Takımda kim kalsın?' desen, Quaresma ve Babel'i ilk sıraya yazarım. Adriano'nun da kalmasını isterim." ifadelerini kullandı.

"BARIŞ ALICI ÇALIŞKAN VE AKILLI"

Demirkol, "Barış Alıcı özelinde kötümser değilim. Barış'ın çalışkan ve akıllı olduğunu duyuyorum. Kendisine bir oyun bulabilir. Bu kaos içinde kolay değil. Ondan kolay kolay vazgeçilmemesi lazım. Kendisinin vazgeçmemesi lazım öncelikle. Fenerbahçe'ye hiçbir şey olmaz. Küme düşmez demiyorum. Düşebilirsin olabilir yani. 80'leri hatırla, neler gördük. 'Arkayı Fenerleyelim' diye laf vardı dolmuşta. Dolmuşa binmiyordum o yüzden ben. Büyük kulüpler yaşarlar bunu zaman zaman." dedi.

Mehmet Demirkol: Beşiktaş\'ın Hala Şampiyonluk Şansı Var

Son Dakika Spor Mehmet Demirkol: Beşiktaş'ın Hala Şampiyonluk Şansı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • fatih44: Beşiltaşlıyım bence yok. Fikret orman hala hatasını anlamamış ve inatta devam ediyo. Görmemiş taraftarlarımızın dilinde senolgüneş bizi sampiyon yaptı var. Yaptıysa yaptı tarihi kadro ile de 4üncü yaptı biraz da bunu görün . bu sene de ilk 5 e giremeyiz bunu da görün. Büyük takım senol aaabiii diye biz karadenizliyiz inatcıyız diye yönetilmez. Suratsız senolgüneşi istemiyoruz. Sanki bi şey yapmış gibi yok bütçeyi kısıcam yüksek maaş ödemicem ne Lan bu bi sene yüksek maaş verdin altı üstü kendi cebine az mı para girdi fikret orman. Demba 13 cenk 23 tosiç 5 sosa 7 marcelo 7 beck e atınc 6 kerimferı 3 ersan 7 gökkhan töre kiralama 4 fabri 6 şampiyonlar liginden 53 milyon nerde bu paralar 4 4 Yanıtla
  • beyefendi: kesinlikle hatta fenerinde var ama bu sene değil :d 5 0 Yanıtla
  • Doğrucu David: BJK DE BAŞKAN VE HOCA BİRBİRİNİ SEVMİYOR. 2 1 Yanıtla
  • sarp: fenevliler ne şanslı ptt liginde ne güzel bedava maç izleyecekler. 3 0 Yanıtla
  • .: ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR RİZENİN, ERZURUMNU VE FENERİN DE ŞANSI VAR HERKESİ YENERLERSE HERKESTE YENİLİRSE NEDEN OLMASIN 2 0 Yanıtla
  • Karabatak: Ersun Yanal la, Fatih hocayı kıyaslamak, futbola ihanettir,Fatih Terim ile arasında başarı kesinlikle ölçülemez, Ersun Yanal kim, kişisellik olarak karakter sevilir veya sevilmez karakterler o ayrı, ben sadece başarılarına göre değerlendiririm, aralarında dağlar kadar fark var, başarı yönünden. 0 1 Yanıtla

Advertisement