Medipol Başakşehir İkinci Devrede Açıldı - Son Dakika
Spor

Medipol Başakşehir İkinci Devrede Açıldı

Medipol Başakşehir İkinci Devrede Açıldı

İlk yarıyı 1-0 geride kapadığı maçta Antalyaspor'u mağlup eden turuncu-lacivertliler, ligde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

17.12.2017 16:02

Süper Lig'in 16. haftasında Medipol , evinde ağırladığı Antalyaspor'u 4-1 mağlup ederek ligde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

7. dakikada Maicon'un golüne engel olamayarak ilk devreyi 1-0 geride kapatan turuncu-lacivertliler, ikinci devrede ise rakip kaleyi adeta abluka aldı. 53. dakikadaile maça eşitlik getiren ev sahibi ekip, kendisine farklı galibiyeti getiren golleri son 10 dakikada buldu. 81. dakikada İrfan Can 'nin golüyle üstünlüğü ele alan Başakşehir, bu golden sadece bir dakika sonraile farkı ikiye çıkardı. Mücadelede gol perdesini kapatan isimse 90. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Epureanu oldu. Moldovalı stoper dördüncü sezonunu geçirdiği İstanbul ekibiyle ilk kez bir maçta iki kez gol sevinci yaşadı.

Antalyaspor karşısında 3 puanı 3 farklı galibiyetle alan Medipol Başakşehir ligde evindeki yenilmezlik serisini sürdürerek puanını 33'e yükseltti. Bu sezon dış sahada çıktığı sekizinci lig maçından da galibiyet çıkaramayan Antalyaspor ise 14 puanla düşme hattında yer alıyor.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir İkinci Devrede Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement