Medical Park Antalyaspor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Medical Park Antalyaspor, kendi evinde Eskişehirspor’la golsüz berabere kaldı.

23.02.2014 19:14

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Medical Park Antalyaspor, kendi evinde Eskişehirspor'la golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, iç saha performanslarının çok kötü olduğunu belirterek, "Bunu değiştirmek için de çok şeyi denedik. Evimizde galip gelememe durumunu bir türlü aşamadık. Bir tülü olmuyor skor olarak öne geçsek olacak ama bunu başaramadık. Bazı sıkıntılarımız da var. Sonradan oyuna kattığımız oyuncuların performansı düşük kalıyor. Eskişehirspor'un iyi bir takım olduğunu biliyorduk. İç saha maçı olduğu için oyuncularımız da bunun bilincindeydi. Futbolun içerisinde her şey var. Yarından itibaren Beşiktaş maçına hazırlanmaya başlayacağız" dedi.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Köksal Yedek, 3 haftadır galip gelemediklerini hatırlatarak, "İç sahada 3 puana hasret kaldık. Ekip olarak bu durumu atlatacağımıza inanıyoruz. Bundan sonra yakaladığımız pozisyonları değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Evlerinde oynadıkları maçları her zaman kazanmak istediklerini vurgulayan Medical Park Antalyasporlu futbolcu Vederson da, bugün kazanma adına iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, alınan 1'er puanın her iki takımı da mutlu etmediğini ifade ederek, "Maçı kazanıp üst sıralara doğru çıkmak istiyorduk. Fakat maç boyunca 1 puandan fazlası için de bir şey yapmadık. İlk devre bizim adımıza kötüydü. İkinci yarıda oyuna biraz daha fazla döndük. Maçın son bölümünde fazla pozisyon bulduk. Final paslarını iyi yapabilseydik buradan daha fazla puan alabilirdik. Alınan 1 puana da çok fazla sevinemiyoruz. Kasımpaşa maçını kazanarak, üst sıralara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu.

Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu belirten Eskişehirsporlu futbolcu Kamil Çörekçi, "Zor bir deplasman olduğunu bilerek buraya geldik. Maçın bazı bölümlerinde iyi oynadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Eskişehirsporlu bir diğer futbolcu Onur Bayramoğlu da, deplasmana 3 puan almaya geldiklerini söyleyerek, "Ancak 0-0 gibi kötü bir sonuçla sahadan ayrıldık. Zirve yarışından kopmama adına bundan sonraki maçlarda 3 puan alacağımıza inanıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement