Medical Park Antalyaspor'dan Otomobil Tanıtımı - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'dan Otomobil Tanıtımı

Medical Park Antalyaspor\'dan Otomobil Tanıtımı

Medical Park Antalyaspor'lu futbolcular ve teknik heyet, Hastalya Otomotiv firmasının yeni sezon araçlarının tanıtımını yaptı.

22.11.2012 18:10

Medical Park Antalyaspor'lu futbolcular ve teknik heyet, Hastalya Otomotiv firmasının yeni sezon araçlarının tanıtımını yaptı.

Medical Park Antalyasporlu futbolcular ve teknik heyet, Hastayla Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Mercedes-Benz Türk A.Ş. Bayi'nin davetlisi olarak yeni model araç tanıtım programına katıldı. Tanıtıma, Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in yanı sıra, Medical Park Antalyaspor'lu futbolcular Uğur İnceman, Ömer Şişmanoğlu, Murat Duruer ve Nicola Ziziç ile birlikte yöneticiler Mehmet Akıncıoğlu, Emin Altıner ve Nurettin Ünal katıldı.

Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, beğendikleri markanın yeni model A serisi otomobilleriyle test sürüşü yaptı.

Futbolculardan Uğur İnceman, yeni modellerin çok konforlu olduğunu belirterek, iç dizaynın güzel olduğunu ileride alabileceğini söyledi.

Tanıtımda iki otomobil test eden Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, firmanın daveti üzerine geldiklerini belirterek, "Markadaki amblemi görüyorsunuz. Biz de yıldızı seviyoruz. Yıldız bizim için çok önemli. Onları bu özel günde yalnız bırakmak istemedik. Hem de biz ve oyuncu arkadaşlarımız yeni modellere bakarak, küllenen düşüncelerimizi temizleyip ufkumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Farklı ve güzel bir etkinlik oldu" dedi.

Futbolculardan Ömer Şişmanoğlu, digital grafiti ile ekrana ismini de yazdı. Lüks otomobillerle deneme sürüşü yapan futbolcular, gazetecilere poz vermeyi de ihmal etmedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'dan Otomobil Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement