Medical Park Antalyaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor\'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor Takım Kaptanı İnceman: "Fenerbahçe maçında iyi skor elde etmek istiyoruz. Tecrübeli bir takıma sahibiz. Bu sene büyük takımlardan da puan aldığımız için bu maça ümitl...

15.11.2013 09:21

Medical Park Antalyaspor Takımı Kaptanı Uğur İnceman, Fenerbahçe maçında iyi skor elde etmek istediklerini belirterek, "Tecrübeli bir takıma sahibiz. Bu sene büyük takımlardan da puan aldığımız için bu maça ümitli bakıyorum" dedi.

İnceman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de son üç maçtır kazanamadıklarını ancak karamsarlığa gerek olmadığını söyledi. Daha önce üst üste 3 maç kazandıklarını ve sonraki maçta mağlubiyet yaşadıklarını ifade eden İnceman, onun dışındaki maçlarda üstün bir performans sergilediklerine dikkati çekti.

Torku Konyaspor maçında takım olarak kötü oynadıklarının altını çizen İnceman, bunun bir daha tekrarlanmaması için çaba sarfedeceklerini dile getirdi. İnceman, "Önceki haftalarda akşamları maç oynuyorduk. Öğle maçlarına geçişler zor oluyor. Bu yenilmek için bir mazeret değil ancak sürekli akşam ya da sürekli öğle maçları yapılırsa daha sağlıklı olur" dedi.

Tesisleşmede yıllardır sıkıntı yaşadıklarını anlatan İnceman, takımdan üst düzey başarı beklenmesi için stat, tesis ve taraftar üçgeninin iyi oluşturulması gerektiğini ifade etti. Antalyaspor'un Akdeniz Bölgesi'nde Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden tek takım olduğunu hatırlatan İnceman, herkesin bu değerin bilincinde olması gerektiğini vurguladı.

Fenerbahçe ile zor bir maç yapacaklarını belirten İnceman, "Fenerbahçe maçında iyi skor elde etmek istiyoruz. Tecrübeli bir takıma sahibiz. Bu sene büyük takımlardan da puan aldığımız için bu maça ümitli bakıyorum" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement