Maskeli Kahraman! - Son Dakika
Spor

Maskeli Kahraman!

Maskeli Kahraman!

Miami Heat evinde New York Knicks'i zorlanmadan geçerken, maçın kahramanı kırık burunla oynayan LeBron James oldu.

28.02.2014 12:10

LeBron James kırık burnuna karşın parkeye oldukça sağlam döndü! Geçtiğimiz hafta Oklahoma City Thunder maçında burnu kırılan süper yıldız, New York Knicks potasına 31 sayı gönderdi ve takımını zafere taşıdı.

NBA'de gece 4 maça sahne olurken, American Airlines Arena'da New York Knicks'i konuk eden son iki yılın şampiyonu Miami Heat, zafere sorunsuz ulaştı! James'in 11 sayı sığdırdığı ilk çeyreği 28-22 önde tamamlayan Heat, ikinci periyotta Carmelo Antony'nin 16 sayılık oyununa çare üretemese farkın kapanmasına engel olamadı ve takımlar devre arasına 55-50'lik skorla gittiler. Üçüncü çeyrek ise maçın koptuğu bir seriye sahne oldu. Anthony'nin 5 sayı kaydederek başladığı ancak devamını getiremediği bu periyotta rakibi karşısında 23-3'lük bir seri yakalayan Heat, farkı Knicks adına geri dönülemez bir noktaya çekti ve 23 sayı önde başladığı son periyotta da performansını koruyarak rahat bir galibiyetin altına imza attı. Bu sonuçla Heat üst üste 6. toplamda da 41. galibiyetini alırken, Knicks 21 galibiyette kaldığı gibi, yenilgi serisini de  4 maça çıkardı.

James, kırık burnu ve maskesine rağmen kaydettiği 31 sayıyla Heat'in zaferine en fazla etki eden isim olurken, Dwyane Wade 23 sayıyla geceyi noktaladı. Mario Chalmers, Norris Cole ve Ray Allen ise 11'er sayıyla maçı tamamladılar. Knicks'te Anthony'nin 29 sayısı maçın kaderini değiştirmek adına yeterli olmazken, Tyson Chandler'ın 19 sayı, 16 ribauntluk double-double performansı da sonuç getirmemiş oldu.

Pacers hata yapmadı

Gecenin diğer maçında Doğu Konferansı'nın hala en iyi takımı konumunda bulunan Indiana Pacers evinde Milwaukee Bucks'ı 101-96 mağlup etti. Roy Hibbert'ın 24 sayı, 12 ribauntla yıldızlaştığı maçta Pacers'ın diğer skorerleri 18'er sayıyla Paul George ve Lance Stephenson oldu. Milli basketbolcumuz Ersan İlyasova'nın 9 sayı, 11 ribauntla double-double'ın eşiğinden döndüğü Bucks'ta ise en skorer isim 23 sayıyla Brandon Knight oldu.

Zafer 63 dakikada Wizards'ın

3 uzatmaya giden sıra dışı maçta ise Washington Wizards deplasmanda Toronto Raptors'ı 134-129 mağlup etti. Normal süresi 106-106, ilk uzatma bölümü 114-114, ikinci uzatma bölümü ise 118-118'lik eşitlikle tamamlanan maçta son sözü başkent ekibi söylerken, John Wall 31 sayı, 9 asist, Marcin Gortat ise 31 sayı, 12 ribauntla galibiyetin iki mimarı oldular. Raptors'ta ise Demar DeRozan'ın 34, kenardan 26 sayıyla gelen Greivis Vasquez'in çabaları mağlubiyetin önüne geçemedi.

Nets'e moral oldu

Gecenin son maçında ise Brooklyn Nets deplasmanda Denver Nuggets'ı 112-89 mağlup etti ve 44 sayı farkla kaybettiği Portland Trail Blazers maçı sonrası biraz olsun kendisini buldu. 13 oyuncunun da dakika ve skor bulduğu Nets'te en skorer isim 18 sayıyla Paul Pierce olurken, Nuggets'ta Randy Foye'un 15, Kenneth Faried ile JJ Hickson'ın 14'er sayısı sonucu değiştirmek adına yetersiz kaldı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Maskeli Kahraman! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement