Martino: Yarış Tekrar Başladı - Son Dakika
Spor

Martino: Yarış Tekrar Başladı

Martino: Yarış Tekrar Başladı

Barcelona Teknik Direktörü Martino, Real Madrid karşısında alınan galibiyetle şampiyonluk umutlarını tazelediklerini söyledi.

24.03.2014 01:00  Güncelleme: 08:24

La Liga'da ezeli rakibi Real Madrid'i deplasmanda 4-3'lük skorla mağlup etmeyi başaran Barcelona'da Teknik Direktör Gerardo Martino maç sonrasında yaptığı açıklamalarda ligin yeniden başladığını söyledi.

İkisi penaltıdan olmak üzere attığı üç golle geceye damgasını vuran Lionel Messi hakkında konuşan Martino, "Onun hakkında çok şey konuşabiliriz ama bence gerek yok, konuşursam artık bu övgünün de övgüsü olur. Bugün başka bir rekor kırdı... Umarım maç topunu bana verir." ifadelerini kullandı.

İlk penaltıyı yaptıran Neymar'ın performansından da memnun olduğunu belirten Martino, "Henüz 21 yaşında ama çok olgun bir oyun görüşüne sahip. Hem penaltıyı aldı, hem de Ramos'u oyundan attırdı." diye konuştu.

Şampiyonluk yolunda yeniden umutlandıklarını da vurgulayan deneyimli teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: "Lig yarışı yeniden başladı. Ancak bu galibiyeti çok da fazla büyütmememiz gerekiyor. Sonuçta bir maç oynadık ve kazandık, mutluyuz."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Martino: Yarış Tekrar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement