Martino ve Messi'ye Yeni Kontrat - Son Dakika
Spor

Martino ve Messi'ye Yeni Kontrat

Martino ve Messi'ye Yeni Kontrat

Katalan ekibinin yeni başkanı Bartomeu, Arjantinli teknik adama 2016'ya kadar süren yeni bir sözleşme öneriyor.

29.01.2014 12:56

''Ronaldo ve Messi değil ama...''

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Mundo Deportivo'nun ilk sayfasından verdiği özel habere göre Gerardo Martino'nun sözleşmesini 2016'ya kadar uzatmaya karar verdi.

Geçtiğimiz hafta Sandro Rosell'den boşalan koltuğa oturan Bartomeu, görevine çok hızlı bir giriş yapıyor. Habere göre Arjantinli teknik adamın yaptığı işleri ilk günden bu yana takdirle karşılayan Bartomeu, 2014/15 sezonunun sonunda bitecek kontratı uzatıp hem hocasını ödüllendirmek hem de Martino'ya olan güvenini ortaya koyarak şampiyonluk yarışında takıma moral sağlamayı hedefliyor.

Zubizarreta ve Messi'ye de müjde!

Ancelotti: "Kendimize güveniyoruz"

Fakat Bartomeu bununla da yetinmeyecek. Katalanların çiçeği burnunda başkanı, futbol direktörü Andoni Zubizarreta'ya da yeni bir sözleşme teklif edip ekibi tamamen korumayı düşünüyor. Bartomeu ayrıca, iki ay önce kulüp kendisine yeni sözleşme önerilmediği için yönetici Javier Faus'a "Futbol hakkında hiçbir şey bilmiyor." diyen Messi'yi de mutlu edecek.

Yeni başkan, bu konuda aceleleri olmadığını ve yeni sözleşme şartlarının bir anda hallolmayacağını belirtse de kısa sürede Messi cephesi ile bir araya gelip Arjantinli yıldızı tekrar dünyanın en fazla kazanan futbolcusu yapacaklarını açıkladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Martino ve Messi'ye Yeni Kontrat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement