Martino: Oyuna Değil, Sonuca Odaklandık - Son Dakika
Spor

Martino: Oyuna Değil, Sonuca Odaklandık

Martino: Oyuna Değil, Sonuca Odaklandık

Barcelona Teknik Direktörü Martino, Real Betis maçında sadece sonuca odaklandıklarını ve akılların Atletico ile oynayacakları maçta olduğunu söyledi.

05.04.2014 23:44  Güncelleme: 00:26

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Real Betis karşısında sadece sonuca odaklarını ve akılların Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile oynayacakları maçta olduğunu söyledi.

3-1'lik galibiyetin ardından basın mensuplarının karşısına geçen deneyimli teknik adam, "Bulunduğumuz şartlar nedeniyle bugün oyuna değil, galibiyete odaklandık. Açıkçası ben de Atletico Madrid ile oynayacağımız maçın havasındayım. Kazanmamız gerekiyordu ve bunu başardık, mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Maça tutuk başladıklarını anlatan Martino, şöyle devam etti: "Oyuncularımızın bireysel yetenekleriyle kazandık. Rakibimizi küçümsediğimizi düşünmüyorum. Gayet iyi oynadılar. Bazı oyuncularımızı dinlendirme fırsatı bulduk. Belki de bu kadar rotasyona gitmemeliydik."

Arjantinli teknik adam, Bartra ve Busquets'in Betis karşısındaki performanslarından son derece memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Martino: Oyuna Değil, Sonuca Odaklandık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement