Marcelo, Türk mutfağıyla tanıştı! Brezilyalı yıldız, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı - Son Dakika
Spor

Marcelo, Türk mutfağıyla tanıştı! Brezilyalı yıldız, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı

Adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan Marcelo, eşi ve çocuklarıyla ünlü Türk aşçı CZN Burak'ın restoranına gitti. CZN Burak'ın Marcelo ile yaptığı paylaşım da sarı-lacivertli taraftarlarda heyecana neden oldu. Taraftarlar, gönderinin altını 'Come to Fenerbahçe' yorumlarıyla doldururken; Brezilyalı yıldız, Türk yemeklerine de hayran kaldı. Real Madrid ile yollarını ayırmaya hazırlanan Marcelo için Fenerbahçe ve Brezilya'dan bazı takımların yarış halinde olduğu kaydedildi.

13.06.2021 16:07  Güncelleme: 16:12

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Marcelo, dünyaca ünlü Türk aşçı CZN Burak'ın restoranına gitti. Brezilyalı yıldız, restoranda ailesiyle birlikte eğlenceli vakit geçirdi. Marcelo, Türk yemeklerine hayran kaldı. Ünlü aşçının paylaşımı ise 'Come to Fenerbahçe' yorumlarıyla doldu taştı.

CARLOS ETKİSİ

Marcelo, Fenerbahçe'nin kendisine gösterdiği ilgiden ve taraftarın bu sevgisinden hoşnut. Oyun tarzı ve kariyeri Roberto Carlos'a benzeyen Marcelo, Fenerbahçe'yi tercih etmesi halinde taraftarları 2007'deki gibi coşturacak. Carlos'un Fenerbahçe'ye transferini dünya basını uzun süre konuşmuştu.

Marcelo, Türk mutfağıyla tanıştı! Brezilyalı yıldız, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı

Son Dakika Spor Marcelo, Türk mutfağıyla tanıştı! Brezilyalı yıldız, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement