Manu'ya Mata da İlaç Olamadı: 1-2 - Son Dakika
Spor

Manu'ya Mata da İlaç Olamadı: 1-2

Manu\'ya Mata da İlaç Olamadı: 1-2

Kötü bir sezon geçiren Manchester United, Stoke City deplasmanından mağlubiyetle dönerek bu sezonki 8. yenilgisini aldı.

01.02.2014 19:00

İngiltere Premier Ligi'nin 24. hafta mücadelesinde küme düşme hattında yer alan Stoke City, güçlü Manchester United'ı ağırladı.

5. dakikada Wayne Rooney, kalecinin ileride olduğunu görünce yaklaşık 45 metreden şansını denedi. Stoke City'de kaleci Begovic, son anda topu çelmeyi başardı.

10. dakikada sakatlanarak devam edemeyen Rafael'in yerine Evans oyuna dahil oldu.

38. dakikada ev sahibi ekip, üstünlük sayısını yakaladı. Charlie Adam, ceza sahası yayı üzerinde düzgün bir vuruşla ağları havalandırarak skoru 1-0 yaptı.

39. dakikada Robin van Persie ile gelişen atakta, kaleyi cepheden gören bir pozisyonda topla buluşan Cleverley, harika bir şut çıkardı ancak kaleci Begovic yine gole izin vermedi.

45. dakikada Phil Jones, kötü bir sakatlık geçirerek oyuna devam edemedi ve yerini Danny Welbeck'e bıraktı.

Devre Stoke City'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

MANU'NUN SEVİNCİ UZUN SÜRMEDİ

47. dakikada Manchester United, maçta eşitliği sağladı. Yeni transfer Juan Mata'nın derinlemesine pasına hareketlenen Robin van Persie, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşla kaleciyi avlayarak skora denge getirdi: 1-1

52. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Charlie Adam, yaklaşık 30 metreden harika bir şut çıkardı ve De Gea'yı 2. defa mağlup ederek takımını tekrar öne geçirdi: 2-1

61. dakikada Whelan'ın tek pasında ceza sahası içinde topla buluşan Crouch, kötü bir vuruş yaparak topu kalecinin kucağına yolladı.

77. dakikada bu sefer sağ çaprazdan Assaidi, şansını denedi ancak De Gea bu pozisyonda gole izin vermedi.

90. dakikada Pieters'ın kafayla indirdiği topta Charlie Adam, yine ceza sahası yayı üzerinden güzel vurdu. Köşeye giden topu De Gea, son anda çelerek kornere gönderdi.

Manchester United'ın çabaları skoru değiştirmeye yetmedi ve Stoke City, ligde kalma yolunda altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manu'ya Mata da İlaç Olamadı: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement