Manisaspor'un Ligten Sonra Kupada da Keyfi Kaçtı - Son Dakika
Spor

Manisaspor'un Ligten Sonra Kupada da Keyfi Kaçtı

Manisaspor\'un Ligten Sonra Kupada da Keyfi Kaçtı

PTT 1'inci Lig'de geçen sezon Süper Lig şansını Play- off finalinde kaçırdıktan sonra yeni sezona sancılı başlayan Manisaspor ligin ilk 6 haftasında sadece 7 puan alarak 13'üncü sıraya geriledi.

26.09.2013 17:36

Ptt 1'inci Lig'de geçen sezon Süper Lig şansını Play- off finalinde kaçırdıktan sonra yeni sezona sancılı başlayan Manisaspor ligin ilk 6 haftasında sadece 7 puan alarak 13'üncü sıraya geriledi. Manisaspor'un kupada 3'üncü Lig takımı Belediye Vanspor'a 2-0 yenilerek elenmesi, hüsrana yol açtı.

Teknik direktör Kemal Özdeş'in 'Nokta transfer' olarak aldırdığı Simonek'in forma giydiği 5 lig ve 1 kupa maçında gol atamaması taraftar sitelerinde eleştiri konusu oldu. Hemen her maçta sarı kart gören ve bu yüzden Karşıyaka derbisinde oynayamayan Bekir de Van'da gördüğü sarı kart nedeniyle eleştirilerden payını aldı.

ÖZDEŞ'İN İKİNCİ KUPA HÜSRANI

Manisaspor teknik direktörü Kemal Özdeş, siyah-beyazlı kulüpte ikinci kupa hüsranını yaşadı. 2011-2012 sezonunda da Tarzan'ın dümeninde bulunan Kemal Özdeş, takımının Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü kademe maçında 2. Lig temsilcisi Bugsaşspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek elenmesine engel olamamış, bu nedenle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor'un Ligten Sonra Kupada da Keyfi Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement