Manisaspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Manisaspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Manisaspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

PTT 1.Lig'in 11.haftasında Manisaspor sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

07.11.2012 13:57

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Manisaspor sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, yeni bir seri başlattıklarını ve bunu Samsunspor maçında da devam ettirmek istediklerini belirterek, "TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından sonra bir seri yakalamak istediğimizi söylemiştik. Göztepe maçıyla bunun ikinci ayağını gerçekleştirdik. Bu hafta kendi seyircimizin önünde bu ligde iyi futbol oynayan etkili takımlardan Samsunspor'u ağırlayacağız. Zor bir maç yine bizi bekliyor. Hiçbir maç kolay değil. Bütün çalışmalarımızı bu maçtan 3 puan alacak şekilde yürütüyoruz. Bu maçta en büyük güç taraftarımız olacaktır. Artık taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Yönetimin bilet fiyatlarını 1 TL'ye düşürmesiyle ilgili olarak ise Erginer bu durumu şu şekilde yorumladı:

"Yönetim kurulumuzun almış olduğu bir karar. Onlarda bizimle aynı paralelde, aynı şeyleri düşünüyorlar. Tribünlerin dolması gerektiği için böyle bir karar alındı. Taraftarımıza bir mesaj bu. Onların stada gelerek 90 dakika vereceği destek bizim için çok önemli."

"OYNADIKÇA DAHA İYİ BİR TAKIM OLUYORUZ"

Erginer, oynadıkça daha iyi bir takım olacaklarını daha öncede söylediğini vurgulayarak, "Bizim takımımızın oynadıkça daha iyi futbol oynayacak bir ekip olduğunu da daha öncede söylemiştik. Skorla beraber iyi oyunun da olması sevindirici. Son haftalarda iyi bir oyunda ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Her geçen hafta iyi futbolumuzun üzerine bir şeyler koymak istiyoruz" diye konuştu.

"TRANSFERLE İLGİLİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Basın mensuplarının "Devre arası transferi yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise Erginer, şunları söyledi:

"Kurduğumuz kadro planlarımız dahilinde. Yönetimimiz ile beraber yola çıkarken amacımız belliydi. İkinci yarı için konuşmak çok erken. Maçlarda alınacak sonuçları görmek lazım. Transferle ilgili bir düşüncemiz yok ama öyle bir düşünce içinde olsak da bizim için öncelikli olan kulübün maddi durumu. İmkanlarımız olmazsa transferde yapmayabiliriz. İhtiyacımız olursa da eğer imkanlarımız dahilinde olursa transfer yaparız. Bunları konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum."

Erginer, genç oyuncuların performansından ise memnun olduğunu dile getirerek, "Özellikle kupa maçındaki performansları tatmin ediciydi. Gökay'ın yokluğunda Göztepe maçında oynayan Eray'da iyi mücadele etti. Hakan Turan ve Cenk Yılmaz gibi isimlere de zaman zaman süre veriyoruz. Bizim için genç yaşlı fark etmiyor. Yaşı ne olursa olsun hak ediyorsa forma giyer. Onlara bu şansı vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

BENJAMİN FUCHS: "SAMSUNSPOR MAÇINDA PERFORMANSIMIZIN ÜZERİMİZE KOYMAMIZ GEREKİYOR"

Manisaspor'un defans oyuncusu Benjamin Fuchs, Samsunspor maçı öncesinde basın mensuplarına yaptığı değerlendirme Göztepe maçı gibi zor bir maçta iyi bir performans sergilediklerini dile getirerek, "Samsunspor maçında performansımızın üzerimize koymamız gerekiyor. İnşallah bu maçta da 3 puanı alacağız. Her haftayı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Şimdi tek düşüncemiz Samsunspor maçı" ifadesinde bulundu.

Sözlerinin sonunda ise ligde kalesinde en az gol gören takım olma başarısının sadece defansın başarısı olmadığını belirten Benjamin, "Bu başarı tüm takım başarısı. Çünkü biz takım halinde savunma yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN TOK: "BU MAÇINDA ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Manisaspor takım kaptanı Hüseyin Tok, Göztepe maçının zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Rakibimizde bulunduğu konum itibariyle bu maçı çıkış maçı olarak değerlendiriyordu. Bizde geçen hafta aldığımız Tavşanlı galibiyetini Göztepe maçıyla pekiştirmek istiyorduk. İyi futbolumuzu Göztepe karşısında da sahaya yansıtarak güzel bir 3 puan aldık" dedi.

Bu haftaki rakipleri Samsunspor'un 5-6 haftadır iyi bir futbol sergilediğinin altını çizen Tok, "Biz de galibiyet serisini Samsunspor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Üst sıralarda yer almak adına bizim için çok önemli bir maç. PTT 1. Lig'de her maç zor geçiyor. Bu maçta o maçlardan birisi olacak. Bu maçında üstesinden geleceğine inanıyorum. Bu maçta ve sonraki haftalarda özellikle taraftarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız var. Genç bir takımız. Bize destekleri artarsa daha da iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor, Samsunspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement