Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Manisaspor Maçının Ardından

Manisaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Manisaspor, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti.

06.02.2012 23:56

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Manisaspor, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Bir anlık kişisel bir hata yenilgiye neden oldu" dedi. Kutlu, "Maçın genelinde çok iyi oynayıp özellikle ilk yarı 2-3 tane golle sonuçlandırabileceğimiz pozisyonlar bulduk ama ön bölgede gol sıkıntısı yaşıyoruz. Bu da tabi biraz tecrübe ve ligde uzun süre oynamayı gerektiren bir şey. Bu çocuklar daha 1-2 ay öncesine kadar şu an oynadıkları ligden çok çok alt ligde oynuyorlardı. Ama gelişimlerinden, iyi niyetlerinden ve isteklerinden son derece memnunum. Bir anlık kişisel bir hata bugün sonucu doğurdu yoksa en azından beraberliği hak ettiğimiz bir maçtı ifadesini" diye konuştu.

Savunma oyuncusu İshak Doğan da, karşılaşmanın ilk yarısının kora kor bir oyunla geçtiğini dile getirerek, "Pozisyon sıkıntılarımız var. Öncelikle onları gidermeye çalışacağız. Karşılaşmanın son on dakikasında golü aradık ancak golü bulamadık. Bir galiyet alalım ki biraz da biz mutlu olalım" şeklinde konuştu. Serkan Şirin de, maça iyi başladıklarını, her geçen hafta daha iyi gittiklerini vurgulayarak, "Eksikliğimiz tecrübesizlik, inşallah haftaya puan ya da puanlarla tanışmak istiyoruz" dedi. Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise konuşmasında, Ankaragücü'nün futbolcularını sezon başından beri vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutlamak lazım" diye konuştu.

Özat, "Bu tür takımlar,Bir ay önce bu ligi televizyondan izleyen oyunculardı. Bayram, Ümit Kurt, Aydın, Mehmet Çoğum, İshak Doğan, Aybars, Bilal, Doğan bu oyuncuların hepsi benim zamanımda A takıma çıkarttığım talebelerimdi. Çok da fazla maç yapmasalar da bu atmosfere uzak olan oyuncular değillerdi" şeklinde konuştu.

"Böyle maçlarda golü erken bulmak lazım" diyen Özat, şunları kaydetti:

"Bulamadığınız zaman bir takım sıkıntıları yaşamanız gayet doğal. Diğer tarafı da işin psikolijik boyutu; 12 hafta üst üste kazanamayan bir takımın golü bulamaması tedirgin olması gayet doğal. Ama kazandığımız için sevinçliyiz. Ankaragücü'ne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Manisasporlu yetenekli oyuncu Ariza Makakula da, "Çok uzun süredir kazanamıyorduk. Bu galibiyet bizim için iyi oldu. 3 puanı aldığımız için mutluyuz" dedi. Nemanja Vucicevic ise, ilk dakikadan itibaren oyunu domine ettik böyle dakikalarda golü erken dakikalarda yakalanız gerekli. Atamazsanız rakiin direnci artıyor. 12 haftadan beri galibiyetimiz yoktu, bu galibiyet bizim için iyi oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement