Manchester United, Salih Uçan'ın Peşinde - Son Dakika
Spor

Manchester United, Salih Uçan'ın Peşinde

Manchester United, Salih Uçan\'ın Peşinde

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'ı transfer etmek için 7 Milyon poundu gözden çıkardı.

09.03.2014 15:07  Güncelleme: 15:11

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'a Roma'dan sonra şimdi de İngiliz devi Manchster United talip oldu. İngilizler, Salih için 7 Milyon poundu gözden çıkardı.

7 MİLYON POUND

Fenerbahçe'de oynamasa da yıldızı parlamaya devam eden Salih Uçan'ın Manchester United'ın gündeminde olduğu ve İngiliz Kulübü'nün bu transfer için 7 Milyon poundu gözden çıkardığı yazıldı. The Sun Gazetesi, Manchester Unıted'ın Salih ile ilgilendiğini haber yaparken, özellikle menajer David Moyes'in bu transferi çok istediği ve genç yeteneği yeni sezonda takımda görmeyi arzuladığı belirtildi.

ROMA DA İSTEMİŞTİ

Daha önce Roma ve Benfica'dan teklifler alan Salih Uçan için menajeri Ömer Koray Uzun; "Geçen sezon Avrupa Ligi maçlarında Salih dikkat çeken bir oyuncuydu. Fenerbahçe, Benfica'yla yarı final maçı oynadı. Şu ana kadar tek resmi teklif Roma'dan geldi. Benfica ise Fenerbahçe Kulübü'nü aramış olabilir. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda geçen sezon 26-27 maça çıktı. U19 ve U20'de pek çok maç oynadı. Bu tür bir oyuncuyu dünyanın önde gelen kulüplerinin izlemeleri gayet normal" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manchester United, Salih Uçan'ın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • boranza: m.united ,real,barca, bayern derler sonra bir bakmışsınız ç.rizeye transfer olur.türkiyede böyle :) 27 3 Yanıtla
  • ERDEM CAN: salih topmu oynuor cılız bır futbolcu yetenegi filende yok sadece medya abartiyor baska bısı yok hangı macda dogru dzgun oynayabılmıs madem yıldız ıse neden hıc bır macda 11 baslamıyor neden kadroya gıremıyor hadı DOGRU SOZE NE DENIR FENERLILER YALANSA BUYRUN KONUSUN..BEN GSLIYIM O KADAR 11 15 Yanıtla
  • Karaca: Herkes bu adamın peşinde ama bu adam FB de ilk 11 e girme peşinde..Bu ne yaman çelişki :) 22 2 Yanıtla
  • cesur: UNİTEDDA FELLAİNİ VAR ne yapsın uçanı. 0 0 Yanıtla

Advertisement