Manchester City, Hull Karşısında Hata İstemiyor - Son Dakika
Spor

Manchester City, Hull Karşısında Hata İstemiyor

Manchester City, Hull Karşısında Hata İstemiyor

Lider Chelsea'nin beş puan gerisinden iddiasını sürdüren Manchester City'nin bu haftaki konuğu Hull City.

06.02.2015 23:17

İngiltere Premier Lig 24. hafta mücadelesinde Chelsea'nin beş puan gerisinde zirve takibini sürdüren Manchester City, Etihad'da Hull City'yi ağırlayacak.

Kaptan Vincent Kompany, geçen hafta alınan 1-1'lik Chelsea beraberliği sonrası paniğe gerek olmadığını ve her şeyin düzeleceğini belirtti.

Son iki şampiyonluklarına sezonun son gününde ulaştıklarını hatırlatan Kompany, "Olağandışı bir durum yok. Gayet rahatız. Daha önce bu duruma çok düştük. Ne fazla heyecanlı, ne fazla rahat, ne de çok umutsuzuz. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz." açıklamalarında bulundu.

Ev sahibi, Hull City maçını kayıpsız geçerek aynı gün Aston Villa deplasmanına gidecek olan Chelsea'den puan kaybı haberini bekleyecek.

Steve Bruce'un öğrencileri, Newcastle United'a 3-0 yenilerek dibe vururken, küme düşme hattına kadar gerilediler. Bu sezon sadece dört defa galibiyet tadan konuk ekipte yeni transfer Senegalli golcü Dame N'Doye'nin takıma büyük güç katacağı görüşü hakim.

Etihad Stadı'ndaki mücadele öncesi Hull'da yeni bir sakatlık durumu bulunmuyor. Tedavileri devam eden Liam Rosenior, James Chester, Mohamed Diame ve Robert Snodgrass forma giyemeyecek isimler.

Diğer cephede ise Pellegrini, henüz yeni transferi Wilfried Bony'den Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası'nda finale yükselmesi nedeniyle faydalanamadı. Yaya Toure de Pazar günkü final maçında kaptan olarak sahaya çıkacak.

MUHTEMEL KADROLARManchester City'nin muhtemel ilk 11'i: Hart, Sagna, Demichelis, Kompany, Clichy, Fernando, Fernandinho, Milner, Silva, Nasri, AgüeroHull City'nin muhtemel ilk 11'i:McGregor, Robertson, Davies, Dawson, Elmohamady, Meyler, Huddlestone, Livermore, Ramirez, Jelavic, Hernandez

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester City, Hull Karşısında Hata İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement