Lescott, Sezon Sonunda Manchester City'den Ayrılacak - Son Dakika
Spor

Lescott, Sezon Sonunda Manchester City'den Ayrılacak

Lescott, Sezon Sonunda Manchester City\'den Ayrılacak

Manchester City'nin tecrübeli stoperi Joleon Lescott, City günlerinin sona yaklaşmasından ötürü üzgün olduğunu belirtti.

17.02.2014 16:56  Güncelleme: 17:08

Hafta sonu Chelsea'ye karşı oynanan FA Cup maçında savunma tandemindeki yerini alan Joleon Lescott, 2-0 kazanarak tur atladıkları maçta başarılı bir performans gösterdi.

"MANCHESTER GÜNLERİM BİTİYOR"

2012 yılında Roberto Mancini yönetiminde elde ettikleri Premier League şampiyonluğunda defansın ortasını birlikte idare ettiği Vincent Kompany'le yeniden beraber oynayan İngiliz stoper, bir yandan düzenli şekilde oynamak isterken bir yandan da Manchester'daki güzel günlerin bitecek olmasına hayıflanıyor:

"Oynamak güzel. İstediğim kadar sık mümkün olmuyor ama görev verildiğinde işimin gereğini yapabiliyorum. Beraber oynadığım Vincent Kompany harika bir oyuncu, bu kulübün önemli bir parçası. Son beş yıl boyunca onunla birlikte oynamak harikaydı, sona yaklaşıyor olmasına yazık."

"ŞANSINI KÖTÜ KULLANMIŞTI"

Uzun süredir önemli bir müsabakada süre almayan Lescott, son olarak Aralık ayı sonunda, Premier League fikstürü dahilinde Liverpool'a karşı oynadıkları maçta forma şansı bulmuş ama şansını kötü kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ İLGİLENİYOR

Arada önem derecesi düşük kupa maçlarında oynama fırsatı yakalayan Lescott, menajer Manuel Pellegrini tarafından açıkça gözden çıkarılmıştı. West Ham United ve Fulham'ın transfer tekliflerinin yanı sıra Beşiktaş da oyuncuyla ciddi şekilde ilgilenmişti.

MANGALA TRANSFERİ OLMAYINCA...

Beşiktaş futbol direktörü Zeki Önder Özen'in katıldığı bir televizyon programında aktardığı üzere teklifi kabul eden Lescott'ın avukatı ve menajeri İstanbul'a gelerek temaslarda bulunmuş, ancak Manchester City'nin uzun vadeli ikame arayışı sonuçsuz kalınca transfer yatmıştı. Transferin son günlerinde Porto'dan Eliaquim Mangala'yı almaya çalışan City, Porto'nun masadan kalkması üzerine sezon sonu kontratı bitecek olan Joleon Lescott'ı kadroda tutmak zorunda kalmıştı.

SONRAKİ DURAĞI TÜRKİYE OLABİLİR

Sezon sonu kesin olarak Manchester City'den ayrılacak olan 31 yaşındaki Joleon Lescott'ın bir sonraki durağı Türkiye olabilir. Mayıs ayında İngiltere Milli Takımı ile birlikte Brezilya'ya gitme hayali ise şimdilik oldukça zor görünse de Chelsea karşısında oyunu ona Manchester City'de bir kısa ikinci bahar şansı verebilir.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Lescott, Sezon Sonunda Manchester City'den Ayrılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement