Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Şehirli Açıklaması - Son Dakika
Spor

Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Şehirli Açıklaması

Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Şehirli Açıklaması

Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, Belediye Vanspor karşılaşmasında sahaya koydukları oyunu, Diyarbakır Diskispor karşısında da ortaya koymaları halinde puan ya da puanlar alacaklarına inandığını söyledi

15.09.2011 18:40

Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, Belediye Vanspor karşılaşmasında sahaya koydukları oyunu, Diyarbakır Diskispor karşısında da ortaya koymaları halinde, puan ya da puanlar alacaklarına inandığını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci grupta dün karşılaştıkları Belediye Vanspor ile berabere kalınan maçta aldıkları beraberliği şanssızlık olarak niteledi.

Şehirli, 90 dakika boyunca etkili futbol oynamalarına ve futbolcuların ellerinden geleni sahaya yansıtmalarına karşın bitirici vuruşlarda başarılı olamadıklarını kaydederek, "Eğer dün oynadığımız oyunu Diyarbakır'da da oynarsak, puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

Şehirli, iki forvet oyuncularının sakat olduğuna değinerek, bu oyuncuların da takıma katılmalarıyla çok daha iyi bir ekip haline geleceklerine inandığını söyledi.

Teknik Direktör Kamil Atalay ise, Belediye Vanspor karşılaşmasında oyuna hakim olmalarına karşın alınan beraberliğin şanssızlık olduğunu belirterek, "Maçta hakim olan bizdik ancak gol vuruşlarını istediğimiz gibi yapamadık" diye konuştu.

Takım olarak artık Pazar günü karşılaşacakları Diyarbakır Diskispor maçını düşündüklerini ifade eden Atalay, Diyarbakır Diskispor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ve deplasmanda 3 puan alabileceklerini düşündüğünü söyledi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Şehirli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement