Mallı Harika Transfer Olur" - Son Dakika
Spor

Mallı Harika Transfer Olur"

Mallı Harika Transfer Olur"

Bundesliga ekiplerinden Mainz formasını terleten ve Türkiye formasıyla iki kez milli olan Yunus Mallı, Borussia Dortmund'un ara transfer dönemindeki en büyük hedefi. 23 yaşındaki milli futbolcu da daha önce Mainz'da birlikte çalıştığı Thomas Tuchel ile tekrar buluşmak istiyor.

20.01.2016 18:42

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Bundesliga ekiplerinden Mainz formasını terleten ve Türkiye formasıyla iki kez milli olan Yunus Mallı, Borussia Dortmund'un ara transfer dönemindeki en büyük hedefi. 23 yaşındaki milli futbolcu da daha önce Mainz'da birlikte çalıştığı Thomas Tuchel ile tekrar buluşmak istiyor. Dortmund teknik direktörü, 2011 yılında Borussia Mönchengladbach'ın 19 yaş altı takımından Mainz'a aldığı eski öğrencisine, Dortmund ekibinde de önemli bir rol vermeyi planlıyor.

Futbolculuk kariyerinde Borussia Dortmund, Galatasaray ve Sarıyer formalarını terleten Erdal Keser, yakın zamanda Türkiye Milli Takımı'nı seçen Yunus Mallı hakkındaki transfer söylentileri üzerine açıklamalar yaptı.

Dortmund formasıyla 5 sezon top koşturan Keser, Yunus'un sarı siyahlı ekip için harika bir hamle olacağı yönünde fikir belirtti.

"İnanılmaz gelişim kaydetti"

Erdal Keser, "Yunus'un gelişimini 16 yaşından bu yana takip ettim. Bu çocuk inanılmaz bir gelişim kaydetti. Başlarda biraz hantaldı, ancak üzerine çalıştıkça bu sorunu da yok etti" ifadesiyle Yunus'un çalışarak açıklarını kapattığından bahsetti.

Haberde Kasım 2014'e kadar Galatasaray'da Almanya Altyapı Proje Koordinatörü olarak görev aldığından da bahsedilen Keser, "Yunus her zaman öldürücü paslar atabilecek bir oyuncu ve buna ek olarak son derece büyük bir gol tehdidi. Eğer Borussia bu transferde başarılı olursa, tek yapabileceğim eski kulübümü tebrik etmek olur. Yunus kendisini Dortmund'da kabul ettirecektir" sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

Ofansif ve merkez orta sahada forma giyebilen, iki kanadı da etkin kullanan Yunus Mallı, bu sezon Mainz formasıyla 8 gol kaydetti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Mallı Harika Transfer Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement