Maçın Ardından - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan'ın açıklamaları - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan: "Bugün Galatasaray karşısında çok güzel bir oyunla hak ettiğimiz 3 puanı aldığımıza inanıyorum" "Bu yıl hak ettiğimiz yerde değiliz, kötü bir sezon geçiriyoruz ama bu takım ligde kalacak" Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, sahalarında 4-3 kazandıkları Galatasaray maçıyla ilgili "Bugün Galatasaray karşısında çok güzel bir oyunla hak ettiğimiz 3 puanı aldığımıza inanıyorum" dedi.

03.04.2016 00:14

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan'ın açıklamaları - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:

"Bugün Galatasaray karşısında çok güzel bir oyunla hak ettiğimiz 3 puanı aldığımıza inanıyorum"

"Bu yıl hak ettiğimiz yerde değiliz, kötü bir sezon geçiriyoruz ama bu takım ligde kalacak"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, sahalarında 4-3 kazandıkları Galatasaray maçıyla ilgili "Bugün Galatasaray karşısında çok güzel bir oyunla hak ettiğimiz 3 puanı aldığımıza inanıyorum" dedi.

Hoşcan, karşılaşmanın ardından stat çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, haftalardan beri süre gelen galibiyet hasretine son verdiklerini söyledi.

Futbolcularını ve taraftarı tebrik eden Hoşcan, şunları kaydetti:

"Bugün Galatasaray karşısında çok güzel bir oyunla hak ettiğimiz 3 puanı aldığımıza inanıyorum. Ama stres ve futbolcularımızın heyecanından dolayı basit goller yedik. Ben bugün bir şeyin Eskişehir'de değiştiğine inanıyorum. İnşallah 7 haftamız kaldı. Bu yıl hak ettiğimiz yerde değiliz, kötü bir sezon geçiriyoruz ama bu takım ligde kalacak. Buna inanıyoruz. Galatasaray'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Taraftarımıza, futbolcularımıza ve sayın valimize çok teşekkür ediyorum. Bugün hepimiz mutluyuz. Güzel bir hava ve futbol için güzel bir ortam vardı. Camiamıza hayırlı olsun."

Hoşcan, daha sonra Galatasaray kafilesinin bulunduğu alana giderek, Ankara'da yaşanan terör saldırısında babasını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'a başsağlığı diledi.

Maçın Ardından - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement