Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

PTT 1.Lig'de Samsunspor'a 1-0 mağlup olan Karşıyaka'nın sportif direktörü Hüseyin Hamamcı, "İstediğimiz sonucu alamadığımız için üzgünüz" dedi.

24.03.2013 15:54

PTT 1. Lig'de Samsunspor'a 1-0 mağlup olan Karşıyaka'nın sportif direktörü Hüseyin Hamamcı, "İstediğimiz sonucu alamadığımız için üzgünüz" dedi.

Teknik direktör Cihat Arslan'ın cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Hamamcı, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koymalarına rağmen yenildiklerini söyledi.

Bugüne kadar elde edilen 37 puanı bu kadronun kazandığını kaydeden Hamamcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kazanmak isterdik ama olmadı. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. İki takım da olağanüstü mücadele etti. Samsunspor'un da galibiyete ihtiyacı vardı. Bizim arkadaşlarımız ellerinden geleni ortaya koydu. Maçı tecrübeli bir hakemin yönetmesi müsabakayı daha farklı kıldı. İstediğimiz sonucu alamadığımız için üzgünüz. Ama ortaya koyduğumuz mücadelen memnunuz. Seyircisiz olmak bizim için dezavantaj ama kadın ve çocuk taraftarımız da ellerinden geleni yaptı."

Karşıyakalı futbolcu Onur Türk ise son dönemde birçok sorunla uğraştıklarını belirterek, "Para almamamızı bugüne kadar sahaya yansıtmadık, bundan sonra da yansıtmayacağız. Bizler namussuz ve karaktersiz değiliz. Bizim için Karşıyaka forması ve arması paradan daha değerli. Elimizden geldiği kadar armaya ve formaya sahip çıkmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

-Samsunspor cephesi-

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise maçın zor geçeceğini bildiklerini dile getirdi.

"Bugün 3 puandan daha değerli şeyler kazandık" diyen Durmuş, "İhtiyacımız olan 3 puanı aldık. Bu galibiyetin moral motivasyonu önümüzdeki haftalarda bize çok yardımcı olacak. Direkten dönen topumuz vardı, Soner de bir penaltı kurtardı. Bugün çok olumlu oynamadık ama rakipten daha iyiydik. 3 puan aldığımız için destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kendileri için çok olumlu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade eden Durmuş, "Yolumuza devam edeceğiz. İkinci deplasman galibiyeti de İzmir'e denk geldi. İnşallah İzmir'deki Bucaspor maçında da galip geliriz" dedi. - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement