Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta açılış maçında Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yenen Medipol Başakşehir'in savunma oyuncusu Bekir İrtegün, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

05.11.2016 00:01

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta açılış maçında Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yenen Medipol Başakşehir'in savunma oyuncusu Bekir İrtegün, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından, turuncu-lacivertli takımın savunma oyuncuları Yalçın Ayhan ve Bekir İrtegün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli futbolcu Bekir, çok iyi çalıştıklarını ve hafta içinde rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirterek, "Hafta içinde yapılan analizler bize çok iyi anlatılıyor. Biz de futbolcu olarak bunu sahaya yansıtabildiğimiz kadar yansıtmaya çalışıyoruz. Bugün de mental olarak çok iyi hazırlanmıştık. Çok zorlu bir virajda öz güvenimizi daha da yukarı çıkaracak önemli bir galibiyet aldık." dedi.

Yalçın Ayhan: "Ayaklarımız yere sağlam basıyor"

Galatasaray karşısında takımının ikinci golünü atan Yalçın Ayhan ise Galatasaray gibi önemli bir deplasmandan 3 puan almalarının çok önemli olduğunu dile getirdi.

Deneyimli futbolcu, 1 hafta boyunca Galatasaray maçına odaklandıklarını anlatarak, şöyle devam etti:

"Antrenmanlarda hocamızın direktiflerini sahaya yansıtmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Takım olarak çok büyük bir deplasmandan önemli bir 3 puan aldık. Bu bizi öz güven açısından çok iyi yerlere getirecek diye düşünüyorum. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Milli takım arasını iyi değerlendirip, Çaykur Rizespor maçını sahamızda kazanırsak bu galibiyetin önemi daha büyük olacak. İyi bir takımız ilerleyen haftalarda aldığımız skorlar bizi hedef takım haline getirecek. İnşallah bunu hep birlikte devam ettiririz."

Yalçın Ayhan, milli takımla ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi:

"Sonuçta Fatih Hoca ve ekibinin bir kararı var. Bizler buna saygı duyuyoruz. Biz her zaman milli takımımızın ve bayrağımızın arkasındayız. Ülkemizi kim temsil ediyorsa her zaman onların yanındayız. Tabii ki kendime güveniyorum ama sonuçta karar merci Fatih Terim ve ekibi. Ben her zaman iyi çalıştığımı ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Milli takıma kendimi layık görmem değil, onların beni layık görmesi lazım. Ben milli takımı hak ettiğimi söyleyemem, kamuoyu bunu söyleyebilir."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement