Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'de sahasında Göztepe'yi 2-1 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Bu maçı alıp kendimizi affettirmek istemiştik. Bunu başardık.

11.09.2016 23:27

TFF 1. Lig'de sahasında Göztepe'yi 2-1 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Bu maçı alıp kendimizi affettirmek istemiştik. Bunu başardık." dedi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galip gelerek kendilerini affettirdiklerini belirtti. Göztepe maçının takımı tekrar toparlayacağını vurgulayan Erginer, şunları kaydetti:

"Milli maç arası ve ondan önce 2 mağlubiyet sıkıntı olmuştu. Bu maçı alıp kendimizi affettirmek istemiştik. Bunu başardık. Bundan önce kaybettiğimiz iki maçı hak ettiğimizi düşünmüyorum. Bu galibiyeti özelikle Giresun'a kadar gelip bizi yalnız bırakmayan taraftara armağan ediyorum. İyi mücadele ettik ve bu maçı kazandık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum."

Göztepe cephesi

Göztepe teknik direktörü Okan Buruk, takımın ortaya koyduğu oyundan memnunluk duyduklarını ancak kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Balıkesirspor'un güçlü bir rakip olduğunu dile getiren Buruk, şöyle konuştu:

"Balıkesir deplasmanının zor olacağını biliyorduk. Biz ilk iki hafta içinde ortaya koyduğumuz oyunla iyi şeyler yapacağımızı gösterdik. Bunu bugünkü maçın ilk yarısında da gösterdik. İyi pozisyonlara girdik. Karşı kaleyi yokladık. İyi bir oyun ortaya koyduk ancak ilk golü kalede görünce biraz toparlayamadık. Sonra beraberliği yakaladık. Maça tekrar ortak olduk. İlkinde de ikincisinde de kendi kaptırdığımız toplardan gol yedik. İkinci yarı ilk yarıya göre biraz daha kötüydük diyebilirim. Kaybettiğimiz için üzgünüm. Rakibimizi tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement