Macaristan Maçı Biletleri Satışta - Son Dakika
Spor

Macaristan Maçı Biletleri Satışta

Macaristan Maçı Biletleri Satışta

Türkiye'nin 26 Mart Salı günü Macaristan ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

07.03.2013 18:52  Güncelleme: 18:58

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda A Milli Futbol Takımı, Macaristan ile karşılaşacak. 26 Mart 2013 Salı günü Macaristan Milli Takımı ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu maçının biletleri tff.org'da satışa çıktı. Biletler 7- 21 Mart tarihleri arasında sadece "www.tff.org" adresinden satılacak ve sporseverlere Sürat Kargo tarafından ücretsiz ulaştırılacak.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak Türkiye-Macaristan milli maçının bilet fiyatları 1. kategori 50, 2. kategori 30, 3. kategori de 20 TL olarak belirlendi.

19-26 Mart tarihleri arasında ise FB Şükrü Saraçoğlu gişelerinden biletlerin satışına başlanacak. Gişeler, 10.00-17.00 saatleri arası açık olacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Türkiye-Macaristan maçının oynayacağı karşılaşmayı seyredecek Engelli ve Gazi futbolseverler için bilet dağıtımı, maçtan bir gün önce (25 Mart 2013 Pazartesi) saat 14.00'ten itibaren stadın yanında yer alan TFF Bilet Gişesi'nden yapılacak.

Engelli seyirciler ile gaziler, kimlik kartı fotokopilerini (Engelli seyirciler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan; gaziler ise, Emekli Sandığı'ndan aldıkları kimlik kartının fotokopisini, varsa refakatçiler de kendi kimlik fotokopilerini) yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Yürümekte ve ayakta durmakta zorluk çeken engelli futbolseverler biletlerini ise, refakatçileri, kimlik fotokopilerini gişe yetkilisine ibra ederek alabilecek.

Müsabaka günü stada girişlerde bilet kontrolü ile birlikte kimlik kontrolü de yapılacağından, müsabaka öncesi alınan bu biletler, kimlik bilgilerini yazdıran engelli ve refakatçileri ile gaziler dışında başka kişiler tarafından kullanılamayacak.

Biletsiz olan futbolseverler, kesinlikle müsabakaya alınmayacak. Engelli ve Gaziler için stadyum kapasitesinin yüzde 0,5'i olan 250 kişilik kontenjan mevcuttur.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Macaristan Maçı Biletleri Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement